Kambalu pāris Amerikā atvērs kafejnīcu
Publicēts 25. martā, 2011.
Populārais pašmāju basketbolists Kaspars Kambala (attēlā) kopā ar savu dzīvesbiedri, spāņu izcelsmes amerikānieti Tifāniju, nolēmis uzsākt jaunu biznesu – šogad Lasvegasā taps atvērta kafejnīca Kambala Coffee.

Kambala, kurš aizvadītā gada izskaņā noslēdza līgumu ar Turcijas klubu Aliaga Petkim, šonedēļ savā mikrobloga Twitter vietnē sācis aktīvu jaunā projekta reklāmas kampaņu, kā arī atklājis precizējošas detaļas par topošo kafejnīcu.

"Tā būs iestāde Lasvegasā, kur varēs dzert krutu kafiju," komentēja Kambala un atklāja, ka kafejnīcu plānots atvērt jau šī gada rudenī. Tāpat bakstebolists pauda cerību, ka kaut kad vēlāk šāda iestāde varētu sākt darboties arī Latvijā.

 

Sportista dzīvesbiedre Tifānija, sociālajos tīklos popularizējot jauno projektu, to nosaukusi par "mūsu jauno bērniņu" un atklājusi, ka tas veidots kā ģimenes uzņēmums. Viņa solījusi, ka jaunā kafejnīcā "izmainīs to, kā jūs domājat, pērkat un baudāt kafiju ikdienā".

Kambala ar mīļoto sievieti Tifāniju jau izmēģinājuši spēkus, attīstot kopīgu biznesa ideju - aizvadītā gada vasarā Rīgā, veikalā Mondolini pārdošanā tika izlikti abu dizainēti tērpi, kas tapuši Krievijā un tiek izplatīti ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: