Kantānes auto novietots neatļautā vietā
Publicēts 20. jūlijā, 2010.
No portāla lasītāja Ginta saņēmām šādu vēstuli: "Biju aculiecinieks, kā Ausma Kantāne ar darba auto 16. jūlijā ap plkst. 11:00 apmeklēja Rīgas rajona Zemesgrāmatas nodaļu un uzkavējās tur 20 minūtes. Automašīna visu laiku stāvēja neatļautā vietā."

Sazinoties ar aktrisi un deputāti viņa šādu faktu nenoliedza, tomēr Kantānei par notikušo ir nedaudz cita versija, jo viņa pati pie stūres nav bijusi - Audi markas automašīnu vadīja deputātes šoferis. 

"Šoferītis tikai piebrauca pie ieejas Zemesgrāmatu nodaļā, izlaida mani un tūlīt pat devās prom. Kad iznācu ārā no Zemesgrāmatas, auto atradās pavisam citā vietā. Viņš ir ļoti priekšzīmīgs šoferītis, kas ievēro noteikumus. Es gan pati nepamanīju, ka tur nedrīkstētu braukt, bet zinu, ka šoferis nepārkāptu noteikumus," šofera rīcību attaisno Kantāne.

 

Fotogrāfijās gan skaidri redzams, ka Kantānes automašīna, lai arī uz dažām minūtēm, tomēr novietota neatļautā vietā, par ko formāli būtu jāpiespriež vismaz desmit latus liels administratīvais sods.

Vaicājot deputātei, vai viņa pati kādreiz ir pārkāpusi ceļu satiksmes noteikumus, Kantāne atklāj, ka savā 30 gadus ilgajā autovadītājas stāžā viņai tas ir gadījies divas reizes. Deputāte gan piebilst, ka pati jau pāris gadus pie auto stūres vairs nesēžas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: