Kazahi nolēmuši atriebties par "Boratu"
Publicēts 10. augustā, 2010.
Kazahu režisors Jerkins Rakiševs paziņojis, ka "dos pienācīgu atbildi britu aktierim un režisoram Sašam Baronam Koenam" – viņš nolēmis uzņemt skandalozās filmas Borats turpinājumu, kas sauksies Mans brālis Borats, ziņo Казахстанская правда.

Filmas sižets centrēsies ap kādu amerikāņu puisi vārdā Džons, kurš, noskatījies filmu Borats, nolemj doties uz Kazahstānu, lai uz filmā atveidotajām dīvainībām paskatītos pats savām acīm. Ieradies šajā valstī, viņš ir pārsteigts, ka nekas nav tā, kā bija parādīts filmā, tādēļ viņš dodas meklēt filmā pieminēto Borata brāli, kas ārstējas psihiatriskajā klīnikā.

"Mēs gribam "izbraukt" uz Borata popularitātes rēķina," neslēpj režisors. "Izmantojot šīs filmas popularitāti Rietumos, uz šī viļņa ārzemju skatītājiem parādīsim īsto, nevis Sašas Barona Koena izdomāto Kazahstānu!"

 

Filmas uzņemšanu plānots sākt šī gada rudenī, lai tā uz ekrāniem varētu iznākt nākamā gada aprīlī. Ar filmas finansēšanu nodarbojas privātā kinostudija Ашина Фильм, bet režisors izteicies, ka tā jau ieinteresējusi arī dažus Holivudas bosus.

Zīmīgi, ka Rakiševs jau vienu filmu par Boratu ir uzņēmis - pirms diviem gadiem viņš par 30 tūkstošiem dolāru viņš nofilmēja atbildi Holivudai, tomēr filmas zemās kvalitātes dēļ viņš pats nolēma to nerādīt plašākai publikai.

Filma Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstanuz ekrāniem iznāca 2006. gadā. Ar nieka 18 miljonu budžetu tā visā pasaulē ieņēma 260 miljonus un, neraugoties uz kazahu aizvainojumu, Sašam ļāva kļūt par pirmā lieluma zvaigzni, kā arī iemiesoties citā slavenā tēlā - Brüno (attēlā).


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: