"Kefīra" apsargi smagi piekauj cilvēkus
Publicēts 10. novembrī, 2010.
Svētdienas rīts 39 gadus vecajam Raimondam (attēlā) un viņa draugam Rolandam sācies visai nepatīkami - ap pulksten sešiem no rīta viņi pēc skolasbiedru salidojuma devušies uz klubu Kefīrs, taču kluba apsargi pēkšņi sākuši vīriešus sist.

Sarunā no apsargu sitieniem cietušais Raimonds atzīst, ka arī iepriekš viesojies klubā Kefīrs. Pēdējo reizi viņš tur esot bijis pirms pāris mēnešiem, taču tad nekas neesot liecinājis par to, ka klubā strādā tik agresīvi apsargi.

"Likās jauks klubs, sakarīgi apsargi, bet šie... Kad bija atbraukusi "ātrā palīdzība", viens no viņiem man pienāca klāt un teica, ka iedošot VIP karti, lai es klubā varētu tikt bez rindas. Tā jau bija klaja ņirgāšanās. Droši vien tie džeki visu laiku kačājas, nezina, kur likt savu spēku," raksturojot savus pāridarītājus, stāstīja Raimonds.

 

Pēc tam, kad apsargi beiguši apstrādāt Rolandu, Raimonds sacījis, ka izsaukšot policiju, uz ko viens no diviem apsargiem reaģējis visai ciniski. Viņš sacījis, lai jau saucot, jo viņam policijā strādājot radiniece.

39 gadus vecajam vīrietim piederot kāds neliels uzņēmums, kura darbība uz laiku ir paralizēta, jo viņam slimnīcā būs jāpavada vēl vismaz nedēļa. "Man pavīdēja iespēja sadarboties ar Krievijas kolēģiem, bet es taču nevaru tādā izskatā satikties ar kādu un runāt par darba lietām," savu sašutumu pauž piekautais Raimonds.

Viņam ārsti konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu, vīrietim ir trīs vietās lauzti vaigu kauli, asins izplūdums acs dobumā un galvā, kā arī muguras, kakla un ribu sasitumi.

Otrs cietušais - Rolands - apskādēts mazāk. Viņš jau ārstējoties mājās un otrdien viņš došoties uz medicīnisku apskati, kurā fiksēs viņam nodarītos miesas bojājumus.

Raimonds stāsta, ka mediķi atsteigušies ļoti operatīvi un esot bijuši "ātri, izpalīdzīgi un atsaucīgi". Policija gan neesot ieradusies arī 20 minūtes pēc notikuma. Vēlāk Raimondam esot bijis pašam jāzvana un jālūdz, lai policija ierodas pie viņa slimnīcā. Pēc vairāku stundu gaidīšanas Raimonds likumsargus tomēr slimnīcā saticis.

Raimonds atklāja, ka daži aculiecinieki sacījuši, ka jau iepriekš esot bijuši gadījumi, kad kluba apsargi piekāvuši klientus.

Sazinoties ar kluba Kefīrs runasvīru Arvi Eņģeli, viņš pēc dažām stundām bija gatavs komentēt situāciju, kas, protams, izrādījās pilnīgi pretēja piekauto vīriešu stāstījumam.

Eņģelis norādīja, ka vīri, kas piekāvuši Raimondu un Rolandu, nemaz neesot bijuši klubaKefīrs apsargi, bet gan pastāvīgie kluba apmeklētāji, kuri aizstāvējuši kluba apkopējas godu un cieņu.

Kefīra runasvīrs sacīja, ka vīrieši bijuši pamatīgā alkohola reibumā un sievieti aizvainojuši ne vien ar vārdiem, bet arī darbiem - "gribējuši uzdejot tango ar apkopēju". Eņģelis pastāstīja, ka nu jau lietā iesaistīta policija, un pauda cerību, ka likuma sargi abu pušu strīdu atrisināšot.


Komentāri (1)
discover: Standarta gadījums ar sabiedrisko vietu apsargiem! Piekrītu ka daudziem apsardzē strādājošajiem patīk izvicināt dūres. Man kad viens paziņs strādaja internetkfejnīcā un ja bija kādas problēmas, viniem bija trauksmes poga, lai izsauktu apsardzi. Trača sācējiem tas beidzās nepatīkami, jo tika labi iekaustīti-ar tādu domu apzardze katru reizi brauca uz izsaukumu! (tas nav domats par visiem apsargiem, ticu ka visi tādi nav)
10/11/2010 14:47
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: