Keitu Midltonu izdzēš no Facebook
Publicēts 27. janvārī, 2011.
Kāda sieviete sava vārda dēļ izdzēsta no populārā sociālā tīklā "Facebook" - vietnes administratori nolēmuši, ka Keita Midltona izliekas par Lielbritānijas prinča Viljama līgavu, un likvidējuši viņas profilu, vēsta "Orange News".

"Es biju izgājusi ar draugiem un saņēmu zvanu no sava partnera, kurš teica, ka nevar mani tur vairs atrast," stāstīja britu tabloīdam "The Daily Mail" 29 gadus vecā medmāsa no Kingsvejas.

Ironiski, taču Midltonas dzīvesbiedra Džonotana Rosa profils sociālā tīkla "Facebook" administratoriem nav šķitis aizdomīgs, lai gan viņam ir tāds pats vārds un uzvārds kā BBC televīzijas raidījuma "Friday Night with Jonathan Ross" vadītājam.

"Vēlāk es centos ielogoties, taču man izlēca paziņojums, ka mans konts ir likvidēts."

"Tur bija mana brāļadēla fotogrāfijas un visi mani kontakti. Es nezinu, vai man kādreiz ļaus tur atgriezties un vai šīs lietas būs saglabātas. "Facebook" (administratoriem) vispirms vajadzēja ar mani sazināties un lūgt man pierādīt savu identitāti."

Sociālā tīkla pārstāvji atzinuši savu kļūdu, taču norādījuši, ka tādas lietas vienkārši gadās. "Katru dienu mēs pārskatām tūkstošiem satura vienību. Protams, reizēm mēs kļūdāmies. Kad tas notiek, mēs strādājam, lai problēmu ātri atrisinātu."

Princis Viljams un viņa līgava Keita Midltona laulāsies 29.aprīlī.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: