Kirkorovu apsūdz sievietes piekaušanā
Publicēts 7. decembrī, 2010.
Ikgadējās Krievijas hītu parādes Zelta gramofons režisore Marina Jablokova izvirzījusi prasību pret populāro estrādes mākslinieku Filipu Kirkorovu – sieviete viņu apsūdz publiskā vardarbībā, ziņo krievu mediji.

Jablokova ar iesniegumu un lūgumu ierosināt krimināllietu pret dziedātāju par viņas iekaustīšanu un publiskiem apvainojumiem vērsusies milicijā, Krievijas medijiem apstiprinājis kundzes advokāts Sergejs Žorins.

 

Incidents starp Jablokovu un Kirkorovu noticis mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas mēģinājumā  Kremlī, kad dziedātājs sācis protestēt pret prožektoru, kura gaisma spīdējusi māksliniekam tieši acīs.

Kirkorovs ne tikai iebildis pret prožektoru izvietojumu, bet arī sācis rupji lamāt Jablokovu, kura bijusi atbildīga par mēģinājuma tehnisko nodrošinājumu.

"Jablokova mierīgi palūdza Kirkorovu turpināt uzstāšanos un solīja noregulēt gaismas, bet Kirkorovs uz to reaģēja ar necenzētu lamāšanos mikrofonā. Marina tajā brīdī samulsa un palūdza pārtraukt apvainojumus, bet dziedātājs kļuva pilnīgi traks un ar kliedzienu "Es tevi nogalināšu!" pieskrēja pie viņas, un iesita pa seju," notikušo atstāstījis režisores advokāts.

Konflikts norisinājies daudzu aculiecinieku klātbūtnē, kuri apliecinājuši, ka no saņemtā sitiena sieviete nokritusi zemē, bet Kirkorovs savu uzbrukumu nav pārtraucis - viņš sagrābis dāmu aiz matiem un sācis viņu spārdīt pa krūtīm un vēderu, līdz kāds no klātesošajiem saniknoto mākslinieku savaldījis.

Advokāts atklājis, ka Jablokova pēc kritiena zaudējusi samaņu, bet ārsti viņai konstatējuši daudzus sasitumus un smadzeņu satricinājumu. "Marinai ir morālais šoks, un viņai ir liels kauns kolēģu priekšā par to, ka kāds viņu šādi publiski pazemojis," norādījis sievietes advokāts un atgādinājis, ka šī nav pirmā reize, kad estrādes mākslinieks tiek apsūdzēts vardarbībā pret cilvēkiem.


Komentāri (3)
Doktors Teniss: vai mākslinieks agrāk ir izpildījies arī vardarbībā pret dzīvniekiem?
07/12/2010 15:51
Mārtiņš: Gan jau pats agrāk skolas laika tika iekaustīts, tagad viņš to izgāž uz citiem!!!
08/12/2010 00:12
sekseris: lūk ... atklājas zvaigžņu īstais raksturs ...
20/02/2011 22:33
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: