Kobzonam veikta sarežģīta sirds operācija
Publicēts 24. novembrī, 2010.
Populārais Krievijas estrādes mākslinieks Josifs Kobzons šīs nedēļas sākumā pārcietis sarežģītu sirds operāciju, raksta ārvalstu mediji.

Arī sirds un asinsvadu ķirurģijas centrā, kurp nogādāts dziedātājs, otrdien apstiprināts, ka Kobzonam veikta operācija, kā arī norādīts, ka tā noritējusi normāli.

 

Dziedātājs slimnīcā nonācis pagājušajā svētdienā, bet jau pirmdien viņam veikta sirds operācija - vienā no Krievijas klīnikām leģendārajam māksliniekam uzstādīts elektrokardiostimulators.

Šobrīd Kobzons atrodoties kardioloģijas nodaļas intensīvās terapijas palātā, un ārsti viņa veselības stāvokli vērtē kā apmierinošu. "Jā, viss, protams, ir normāli," komentējot estrādes mūziķa veselības stāvokli, teicis viņa kardioķirurgs Leo Bokerija.

Veselības problēmas Kobzonu sākušas vajāt jau 2001. gadā, kad Kazahstānas turnejas laikā viņu piemeklējusi liga ar muguru, kas vēlāk izraisījusi nopietnu saslimšanu, bet 2009. gadā Krievijas estrādes māksliniekam kādā onkoloģijas centrā veikta operācija, par kuru sīkāka informācija medijiem netika sniegta, savukārt šī gada oktobrī Kobzons kultūras foruma Kazahstānā laikā uz skatuves paģībis.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: