Kombuļu Inese gatava piektajam bērnam
Publicēts 8. februārī, 2011.
Pazīstamā pašmāju dziedātāja un četru dēlu māte Inese Cibuļska, pazīstama ar skatuves vārdu "Kombuļu" Inese, nobriedusi savam piektajam bērnam, ko plāno ieņemt no sava mīļotā - dāņu uzņēmēja Benda Jensena Storgārda.

Kā Inese stāsta sarunā, arī Bends esot sajūsmā par domu radīt pēcnācēju kopā ar Inesi, jo viņa paša četras meitas jau ir pieaugušas un dzīvo Dānijā.  

Tiesa, Inesei nav nekādu cerību bērniņu ieņemt dabiskā veidā. "Kad mums ar Ēriku (Ineses vīrs, ar kuru laulībā dzimuši četri bērni. - Red. piez.) sadzima viens pēc otra četri bērni, viņš gribēja vēl bērnus, bet es negribēju, tādēļ nosēju olvadus, lai man vairāk nevarētu būt bērni.

Bet tagad dzīvē ir iegrozījies tā, ka mēs ar mīļoto esam laimīgi un vēlētos kopīgu bērniņu, tomēr tā olvadu nosiešana ir neatgriezeniska! Uzzināju, ka dabiskā ceļā vairs pie bērna es nevaru tikt, tādēļ arī plānojam doties pie speciālista, lai noskaidrotu visu par mākslīgo apaugļošanu".

Inese gan norāda, ka Bends neiebilstu, ja viņu kopīgo bērnu iznēsātu surogātmāte, tomēr viņa pati tam nejūtas gatava. "Bends būtu gatavs tam, ja mūsu bērnu iznēsātu kāda cita sieviete, taču es to nevarētu. Nekad! Es to nevarētu, jo uzskatu, ka mamma ir tā, kura bērnu iznēsā," stāsta Inese, kuras pašas četri dēli dzimuši ar ķeizargrieziena palīdzību mātes redzes problēmu dēļ.

Jautāta, kā noris viņas šķiršanās ar vīru Ēriku un kā varētu notikt kopīgo bērnu "dalīšana", Inese norāda, ka vēlas šķirties civilizēti, tomēr viņai esot aizdomas, ka tas nebūs iespējams, jo Ēriks nekur nestrādājot un līdz ar to viņam esot izdevīgi, ka bērni dzīvo pie viņa.

"Martā mums būs tiesas sēde par šķiršanos. Ideālā variantā - divus bērnus es ņemtu dzīvot pie sevis, bet divus - Ēriks pie sevis, tomēr es ļoti gribētu, lai visi bērni ir pie manis. Divi bērni gan ļoti grib pie mammas, bet divi ir apmierināti ar dzīvi pie tēva. Es gan domāju, ka šajā lietā vajadzētu rīkoties, vadoties pēc tā, ko vēlas paši bērni - kā viņiem šķiet labāk," teic Inese, kura uzreiz pēc šķiršanās sapņo apprecēties ar mīļoto Bendu.

"Jā, mēs esam ar Bendu runājuši par kāzām, mēs abi to vēlētos, bet sākumā man ir jāšķiras. Es jau gribētu tā - izšķirties un tajā pašā dienā apprecēties," saka Inese.

Viņa ar mīļoto ir saderējusi - ja līdz 31. jūlijam viņa kļūs par 10 kilogramiem vieglāka, Bends viņai dos 100 latus. "Pirms bērnu dzimšanas es svēru 52 kilogramus, tagad es sveru 72. Protams, man droši vien būtu arī vieglāk palikt stāvoklī, ja es notievētu. Redzēsim, kas sanāks, bet es gribētu svērt kādus 60 kilogramus!" apņēmības pilna ir Inese.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: