"Kombuļu" Inese kailfoto sūta uz ārzemēm
Publicēts 30. septembrī, 2010.
Enerģiskās grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska nebeidz pārsteigt ar savu atklātību - jaunā sieviete stāsta, ka viņai baudu sagādā atkailināšanās fotoobjektīva priekšā, tāpēc viņas mīļotais vīrietis Bends Jensens Storgārds ķēries pie fotoaparāta un iemūžina Inesi dažādās pikantās pozās.

Kombuļu Inese atzīst, ka, piedaloties"Mango meitenes" fotosesijā, viņai ļoti iepaticies pozēt kailai.

 

Inese priecīga stāsta, ka kailfoto nav nekas nosodāms, jo šādā veidā katra sieviete var izteikt savu sievišķību. "Manu sievišķību palīdzēja atklāt Bends, un beidzot man nav kauns par savu ķermeni - es varu brīvi fotografēties kā drēbēs, tā pilnīgi kaila. Nu, ko var darīt, ja pēdējos trīs gadus man bija sevi jānoliedz kā sievietei? Taču tagad baudu mīlu ar Bendu, un abi kopā ļaujamies dažādām fantāzijām," vaļsirdīga ir Inese.

Šobrīd viņas kailos aktus steidz iemūžināt mīļotais Bends, taču Inese pie tā nedomā apstāties. "Esmu jau pietiekusies kāda dāņu izdevuma fotosesijā. Kāpēc neizmēģināt spēkus? Zinu no drošiem avotiem, ka šis dāņu izdevums nav nekāds pornosaits un, ja vien mani šis izdevums izvēlēsies par modeli, tad došos bildēties uz Dāniju. Mani atbalsta arī Bends," saviļņota ir Inese.

Runājot par kailskatiem, Inese, kas ir arī savu dziesmu tekstu autore, pāris sekunžu laikā sacer kādu vārsmu: "Vāverīte žāvājas, gari pupi karājas!"

Vaicājot, vai Ineses vīrietis neprotestē pret mīļotās vēlmi demonstrēt savu kailumu plašākai sabiedrībai, viņa atklāj, ka Bends arī iesaistījies šajā procesā un abi kopā priecājas par intīmajām Ineses fotogrāfijām.

"Bendam pašam arī iepaticies ne tikai fotografēt erotiskus aktus, bet arī veidot video sižetus. Tagad viņš vēlas mani pierunāt filmēties video, kurā es būšu redzama kaila, spēlējot sintezatoru," atklāj Inese.


Komentāri (8)
pffff: tas ir nopietni vai kā? neticas nevienam vārdam.
01/10/2010 12:50
Mārtiņš: Ārprāts!! Nesaprotu šo Inesi, nesaprotu... Viņa ir... man trūkst vārdu!
03/10/2010 23:26
guna: varu tikai brinities par šādu sievieti! Ko teiks saviem bērniem? Kā paskaidros ,ka atstāj vīru un cik sapratu ,ka pārējie nav pie viņas.Jāteic ka,ēģiptieši pat 70 gadus vecai sievietei saka ,ka mīl viņu ....un tā katrai .Inesei laimi ar veco veci.kas seksa vietā ...tikai fotogrāfijas.Lauku dukse
05/11/2010 15:38
guna: varu tikai brinities par šādu sievieti! Ko teiks saviem bērniem? Kā paskaidros ,ka atstāj vīru un cik sapratu ,ka pārējie nav pie viņas.Jāteic ka,ēģiptieši pat 70 gadus vecai sievietei saka ,ka mīl viņu ....un tā katrai .Inesei laimi ar veco veci.kas seksa vietā ...tikai fotogrāfijas.Lauku dukse...
05/11/2010 15:40
discover: ..Lauku dukse... Šis bija kā naglai uz galvas :D
05/11/2010 17:29
amy: vinjas beerninji ar teevu dziivo,tas ir taads skats kad visa gjimeniite brauc uz pilseetu peec deebiiteem,mazie rudens laikaa,kad pieaugushie geerbj siltus apavus,staigaaja guminjiekos basaam kaajinjaam,vai vsp gumijas chibaas..
es zinu,jo tur dziivojumun par sho inesi neko labu teikt navaru un neteikshu...
labaak lai visai pasaulei ne savus plikumus raada,bet gan pastaasta kaapeec psihenee guleeja???
10/12/2010 02:56
Mārtiņš: Mhh..pshihenē sēdējusi?? Kāpēc mani tas nepārsteigtu! Vienīgais ja tā būtu īstenība, kurš idiots bija tas kas viņu izlaida ārā...????
13/12/2010 01:48
sapratiga: vai tieshaam juus nesaprotat,ka Inese nav vainiiga....vinja ir naiva,nesaprot,ka vecis vinjas izmanto,un,ka tikai nedara nelikumiigas darbiibas....ak shausmas...man vinjas zjeel.....varbuut arii iebaro ar kaadu tabletiiti....shajaa staastaa nekas nav normaali....nabaga beernelji....
09/03/2011 19:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: