"Kombuļu" Inese mīlējusies uz kuģa klāja
Publicēts 16. septembrī, 2010.
Grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska trešdien atgriežas no pusotru nedēļu garā ceļojuma pa mīļotā vīrieša Benda Jensena Storgārda dzimto Dāniju, kur atraktīvā dziedātāja paguvusi iepazīt arī sava drauga ģimeni – trīs meitas un desmit mazbērnus.

Sarunā Inese stāsta, ka ir sajūsmā par Dānijā piedzīvoto, bet, braucot ar prāmi no Liepājas uz Lībeku, Inese uz prāmja pat sniegusi divus koncertus.

"Tas tik bija brauciens - īsta romantika! Mani ļoti pārsteidza sakārtotā un mierīgā Dānijas gaisotne. Pēc šī ceļojuma es labāk saprotu Bendu, jo viņš ir dzimis un dzīvojis tik sakārtotā valstī. Dānijā ir tik smuka dzīve, tas ir tikai apskaužami! Es Dānijā pavadīju jauku laiku, tik daudz ko sapirku," par braucienu sajūsminās Inese.

 

Viņa nebeidz jūsmot par to, ko redzējusi mīļotā vīrieša dzimtenē. "Ja pie mums Latvijā dzīvokļos ir mazas istabiņas, tad pie viņiem ir tādas lielas un plašas telpas, kurās pat var apmaldīties, kā arī ļoti bieži ēkas apdarēm tiek izmantots koks. Kāda interesanta arhitektūra!

Tagad man ir arī skaidrs, kāpēc dāņiem ir tik balta un maiga āda - tas tāpēc, ka viņi ļoti daudz uzturā lieto piena produktus. Arī ūdeni pie viņiem var dzert no krāna, jo tas ir sterils," uzskaita Kombuļu līdere.

"Dānijas cilvēkos ir tāds miers. Viņiem nepiemīt latviešiem ierastais ikdienas stress un nemitīgā skriešana. Uzstājos Benda drauga jubilejas pasākumā, uz kuru bija ieradušies vairāk kā simts cilvēku. Dziedāju savus hītus, un pēc tam dziesmu nozīmi tulkoju angļu valodā. Mani priekšnesumi tika uzņemti ar ovācijām!

Taču par vienu gan biju šokā. Viesu vidū bija arī pāris latviešu sievietes, kuras ir apprecējušās ar dāņiem. Pēc sarunas ar viņām biju nepatīkami pārsteigta, jo no šīm sievietēm nāk tāds negatīvisms, skaudība un nenovīdība. Viņas pašas reāli ir apprecējušās ar ārzemniekiem, lai tikai tiktu pie labākiem dzīves apstākļiem un bagātības. Fuj, cik tas ir pretīgi, ka mūsu latviešu sievietes ir tik ļaunas," sašutusi ir Inese.

Runājot par dāņu labklājību, Inese stāsta: "Bendam ir taisnība, kad viņš saka, ka Latvija tagad piedzīvo to, kas Dānijā bija pirms 50 gadiem. Mēs neesam dzīvojuši pareizi, un to pierāda arī šī brīža politiskā un ekonomiskā situācija. Dānijā cilvēki sevi ir mācējuši nodrošināt, bet Latvijā ar naudu notikusi svaidīšanās pa labi un kreisi. Cilvēki tur nav iedzīvojušies kredītos un parādos, jo pie labklājības tikuši, nevis kredītos lienot, bet saprātīgi tērējot un uzkrājot līdzekļus," analizē Inese.

Telefonsarunā Inese ar Bendu pačukst, ka mājupceļā esot arī nedaudz draiskojušies - viņiem uz kuģa klāja esot bijis lielisks sekss. "Jūrā ir tādas ritmiskas kustības. Tā šūpoja, ka pašiem nemaz nevajadzēja šūpoties - vien baudīt!" atzīst abi mīlnieki.


Komentāri (2)
Mārtiņš: Tā Inese taču ir viena liela klača :D Visiem jāizstāsta savi privātie stāstiņi :) Labi ka vēl sīkumos neizplūda-vēl lielākos :D
17/09/2010 01:16
janis: bik jociga
18/03/2011 14:51
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: