"Kombuļu" Inese plāno pamest dzimteni
Publicēts 19. janvārī, 2011.
Aizvadītajā nedēļā tālā ceļojumā devusies bijusī grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska – lai gan sākotnēji atraktīvā sieviete bija plānojusi apceļot Āfriku, tagad dziedātājas plāni mainījušies un viņa devusies uz Taizemi.

Arī ceļojuma laikā, kurā Inese devusies kopā ar savu mīļoto vīrieti Bendu un viņa meitas ģimeni, Inese sava talanta neskaitāmos pielūdzējus turpina aktīvi informēt par savām gaitām, bet agrā rītā kādā Kopenhāgenas viesnīcā dziedātājai uzmākušās šaubas par to, vai ir vērts atgriezties dzimtajā zemē.

"Daudzi raksta, lai es neatgriežos. Es domāju par to, kā būtu, ja es tiešām vairs neatgrieztos. Vai tiešām neviens pēc manis neskumtu un nejautātu, kā man iet? Vai tiešām visi priecātos, ka Ineses vairs nav Latvijā. Bet man par to ir laiks vēl padomāt," filozofiskās pārdomās gremdējusies dziedātāja.

"Kombuļu" Inese pēdējo mēnešu laikā ar savām revolucionārajām seksa atklāsmēm ne tikai pamatīgi saviļņojusi sabiedrisko domu, bet arī provocējusi sabiedrībā zināmu cilvēku sašutumu.

Nesen par leģendām apvīto sievieti uzzinājis arī seksologs Arturs Šulcs, kurš sarunā uzsvēra, ka līdz brīdim, kamēr Ineses seksuālajās rotaļās fiziski netiek iejaukti vai sievietes aktivitāšu dēļ netiek apdalīti viņas bērni, Ineses vēlmē savos pārdzīvojumos un atklāsmēs dalīties ar plašāku sabiedrību nav nekā nosodāma.

"Ja viņas bērni ir aprūpēti, tad nevajadzētu šo sievieti nosodīt. Ir cilvēki, kuri neko nestāsta par savu dzīvi, bet slepenībā sit bērnus un pat nedod viņiem ēst. Ja viņa grib atklāt tik smalkas savas dzīves nianses... tad lai stāsta!

Demokrātija to atļauj, un tā ir katra cilvēka izvēle - kaut ko stāstīt vai nē! Ja cilvēks jaunībā nav izjutis piedzīvojumus, tad viņš tos cenšas izjust un izbaudīt vēlāk, bet sabiedrībai viena cilvēka stāsts par savu dzīvi neko ļaunu nenodara," uzskata Šulcs.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: