"Kombuļu" Inese sasniedz seksa rekordu
Publicēts 20. augustā, 2010.
Leģendām apvītās grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) atzīst, ka savās jaunajās attiecībās jūtas laimīga un mīlēta, bet ar savu dzīvesdraugu Bendu Storgārdu Inese četru mēnešu laikā jau pārspējusi visus seksa rekordus, kurus neizdevās īstenot pat desmit gadu laikā ar bijušo lauleni Ēriku Cibuļski.

Inese stāsta, ka jau tuvākajā laikā tiesā tiks skatīta Ineses un viņas dzīvesbiedra Ērika laulības šķiršanas lieta.

"Ceru, ka ar pirmo reizi tiks šķirta mūsu laulība, jo arī Ērikam esmu teikusi, ka nav jēgas dzīvot nereālā laulībā. Viņš gan saka, ka varam ar to šķiršanos pagaidīt piecus gadus, jo, iespējams, tad es gribēšu pie viņa atgriezties. Taču nē - es nekad, nekad neatgriezīšos pie Ērika! Kā viņš to nesaprot - kad viņš būs juridiski brīvs vīrietis, arī viņam var sākties pilnīgi cita dzīve," skaidro Inese.

 

"Nesen kādā vakarā, kad baudījām ar Bendu divvientulību, sākām vaļsirdīgi pļāpāt par mūsu seksuālajām attiecībām. Nonācu pie secinājuma, ka mums ar Bendu četru mēnešu kopābūšanas laikā ir krietni vairāk seksuālo attiecību bijis, nekā ar bijušo vīru Ēriku desmit gadu ilgā laulībā. Un šī gada dzimšanas dienā no mīļotā saņēmu rozi par katru nodzīvoto savas dzīves gadu. Manuprāt, tas ir riktīgs rādītājs.

Ja, dzīvojot kopā ar Ēriku, man vajadzēja viņam melot par katru soli, ko spēru ārpus mājas, un katru nopirkto smaržu pudeltīti, ar Bendu tā nav - man nav viņam jāmelo, kur es eju un ko pērku. Tā ir uzticība! Nesen atklāju, ka, dodoties gulēt ar Bendu, manī ienāk unikāls miers un es tūlīt iemiegu, bet ar Ēriku bija stress, nevarēju ne acu aizvērt.

Zinu jau arī to, ka pirms manis Bends ilgus gadus bija precējies, viņam jau ir lieli bērni. Pēc šķiršanās no sievas Bends regulāri mainīja sievietes, bet viņas kā nāca, tā arī aizgāja. Viņš pats ir man stāstījis, ka sievietes ir tikai paspēlējušās un bez jūtām aizgājušas no Benda dzīves. Tas mani vairs neuztrauc, jo tagad viņa dzīvē esmu es! Ir jau pa šo laiku mums bijis viens riktīgs strīdiņš, pēc kura abi nevarējām ne acu aizvērt, kad sapratām, ka nevaram viens bez otra. Tagad man Bends ir izdomājis jaunu mīļvārdiņu - Laluna," tīksminās Inese.

Inese nebeidz vien slavēt savu jauno mīlestību: "Man ir tāds sekss, esmu kārtīgi nomīlējusies. Dzīvoju tādā kaislē, ka dzirksteles iet pa gaisu, kad ugunis šķīst un liekas, ka dvēsele pacelsies debesīs."

Inese atklāj, ka attiecības viņu ceļ spārnos, tāpēc arī viņa sajutusi pacēlumu savā radošajā darbībā. "Nu jau Priekulē mani aicina trešo reizi spēlēt balli. Kad dzīvoju Kombuļu pagastā, neviens mūs no tuvējās Krāslavas pilsētas neaicināja muzicēt.

Tagad pa šiem četriem mēnešiem, kopš dzīvoju Liepājas rajonā, no tuviem un tālākiem pagastiem mani aicina muzicēt. Esmu jau uzstājusies Liepājā Rožu laukumā un arī septembrī jau ir paredzēta uzstāšanās Liepājas kultūras darbinieku svētkos. Jā, Liepājā ir krietni atsaucīgāki cilvēki nekā Krāslavas rajonā.

Turpinu arī sniegt bezmaksas mēģinājumus mājas pagalmā, kur sasniegts rekordliels apmeklētājus skaits - manu brīvdabas uzstāšanos bija atnākuši vērot 100 cilvēki," ar savām muzikālajām gaitām iepazīstina Inese.


Komentāri (2)
aha: Kā mācīja dižais Bokačo - vajag ļoti daudz velnu, lai varētu apmierināt vienu elli!
20/08/2010 13:39
Mārtiņš: Komentārs nebūs tieši par šo rakstu, bet par Inesi kopumā! Dažreiz liekas ka viņa tēlo, bet tā ir vai nav bet viņai nav viss 100 un to visu reklamē vēl visai Latvijai! Kapēc sava dzīve jāizstāsta visiem-laikam viņai pārak maz uzmanības ir bijis bērnībā! Domāju kāds psihologs šo gadījumu varētu komentēt labāk par mani:)
20/08/2010 15:47
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: