Kombuļu Inese seksā kļuvusi mērenāka
Publicēts 25. martā, 2011.
Viena no popularākājām pašmāju mūzikas dzīves pārstāvēm – grupas Kombuļi bijusī līdere Inese Cibuļska (attēlā), atnākot pavasarim, turpina atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, bet savas seksuālās aktivitātes skaistā sieviete ir ierobežojusi.

Sarunā Inese pauž neviltotu sajūsmu, ka jau pēc mēneša viņa atzīmēs savu un dāņu kunga Benda attiecību viena gada jubileju - abi mīlnieki vēl aizvien sevi uzskata par laimīgākajiem cilvēkiem pasaulē, bet dzimumdzīve gan piedzīvojusi nelielas izmaiņas.

Savulaik Inese neslēpa, ka abi ar Bendu kaislīgi un ļoti bieži nododas vētrainiem seksa priekiem, mīlējoties pat vairākas reizes dienā, bet tagad pāris savas seksuālās aktivitātes ierobežojis.

"Mēs esam sākuši domāt ar prātu - var jau neko nedarīt un visu laiku nodarboties ar seksu, bet šobrīd manas prioritātes ir mainījušās. Tagad man svarīgākais ir nevis sekss, bet mūzika, kas ir mana nākotne un kur es veidoju karjeru, tāpēc seksuālā dzīve ir kļuvusi mērenāka," stāsta Inese.

"Man šķiet, ka mums ir beidzies tas draudzības sākuma posms, kas visās attiecībās agrāk vai vēlāk neizbēgami beidzas," analizē dziedātāja un neslēpj, ka arī šajā - jaunajā un seksuāli mierīgākajā - attiecību posmā viņa jūtas ļoti labi.

"Šobrīd visas manas domas aizņem koncerti. Dažreiz pat visu nakti neguļu, plānojot koncertus, bet tie man dod uguntiņu - kad divas dienas nekādu attiecību nav bijis, pēc tam viss ir vēl kaislīgāk," atklāj Inese.

Pirms kāda laika pāris vienojās, ka Inese mēģinās atbrīvoties no desmit liekajiem kilogramiem, un pie tā šobrīd arī tiek nopietni strādāts - nomesti jau četri kilogrami un sievietes pašsajūta krietni uzlabojusies.

Nekādas īpašas diētas Inese gan neievēro, bet turas pie klasiskajiem principiem - mēģina neaizrauties ar pārmērīgu pieēšanos, daudz dzer ūdeni, kā arī rūpējas par morālo apmierinātību, jo tic, ka laimīgs cilvēks mierinājumu ēdienā nemeklēs.

"Notievēt man palīdz arī koncerti, bet pats, pats svarīgākais ir sekss - tas ir kā laba un patīkama fizkultūra, kas dod ne tikai baudu, bet arī acīmredzamu rezultātu," spriež Inese.

Dziedātājas mīļotais vīrietis Bends jau kopš attiecību sākuma par viņu izrādījis lielas rūpes un sniedzis gan materiālu, gan morālu atbalstu, bet tagad Ineses aktīvās koncertdzīves dēļ dāņu kungs nopietni nobažījies par savas dzīvesbiedres nākotni.

"Bends baidās, ka skatuves un slavas dēļ ar mani varētu notikt tas, kas notiek ar daudzām ārzemju zvaigznēm, kuras sāk dzert un lietot narkotikas. Viņi sabrūk, jo nevar izturēt šo spiedienu, bet man uzmanība un fanu pūļi patīk, tāpēc Benda uztraukumam nav nekāda pamata," uzskata Inese.

Lai uzmanītu mīļoto, Bends pat izdomājis, ka vajag iegādāties alkometru - pēc katra koncerta Inesei tajā būšot jāiepūš, lai viņam būtu mierīgs prāts.

"Es sākumā apvainojos, bet viņu var saprast, jo es bieži vien pēc koncertiem uzvedos kā piedzērusies gūto emociju dēļ. Viņš vienkārši par mani baidās," atzīst dziedātāja un ļoti priecājas, ka pašam Bendam izdevies veiksmīgi un bez operācijas palīdzības tikt galā ar ilggadējo hemoroīdu problēmu.

Lai gan Inese ar dzīvi ir ļoti apmierināta, traucēklis ir vēl aizvien neatrisinātā situācija ar vīru Ēriku - 21. martā bija plānota kārtējā tiesas sēde, lai laulību šķirtu, bet Ēriks atslēdzis telefonu un tiesā nav ieradies, paskaidrojumus par savu rīcību nesniedzot. Viņš Inesei arī liedzis iespēju sazināties ar bērniem, un sieviete ir apņēmības pilna šo lietu nokārtot pēc iespējas ātrāk - nākamā tiesas sēde notiks jūnijā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: