"Kombuļu" Inese vēlas seksu stikla būrī
Publicēts 8. novembrī, 2010.
Leģendām apvītā dziedātāja "Kombuļu" Inese sapņo par seksu stikla būrī, kur cilvēki varētu pirkt biļetes un nākt viņu vērot. Jaunā sieviete saprot, kas ir īsts sekss, un nebaidās seksa laikā izkliegt savas emocijas, slāpējot tās spilvenā.

Sarunā Inese stāsta, ka ir ļoti greizsirdīga un vienmēr, kad viņas mīļotais vīrietis Bends paskatās uz citas sievietes kājām, viņa dusmojas.

"Viņš vienmēr saka, ka skatās, jo nevar ieraudzīt nevienai sievietei skaistākas kājas par manējām. Viņš skatās tāpēc, lai vēl vairāk novērtētu, ka esmu kopā ar viņu. Šie seši mēneši, kopš esam kopā, ir laimīgākie manā dzīvē. Esmu iemācījusies nekautrēties pati no sevis un savām seksuālajām fantāzijām, jo tikai tagad, trīsdesmit gadu vecumā, saprotu, ka tas nav nekas nepareizs," uzsver Inese.

 

"Pirmās seksuālās fantāzijas man bija jau piecu gadu vecumā. Jau tad domāju par to, kā gribēšu mīlēties, kad izaugšu liela. Atceros daudzas no šīm fantāzijām, un nu man ir iespēja likt tās lietā. To daru reizēs, kad sajūtu, ka man un Bendam ir radusies maza distance vienam no otra," stāsta Inese.

Dziedātājai nav nekādu tabu seksuālā jomā - viņa ir gatava darīt visu un sajust visu, ko sniedz sekss. "Reizēm lielākā bauda ir nevis pats sekss, bet vienkārši kad mīļotais tevi apskauj cieši, cieši - arī tad es izjūtu orgasmu. Gribas izmēģināt visādas trakulības, vienīgi mežā negribētu seksu, jo tad man skudras varētu salīst un iekost dibenā. Parkā uz soliņa būtu interesanti. Tā ir viena no manām fantāzijām, ko īstenošu. Ja Bends man ko foršu piesolītu, es ātrāk būtu tam gatava," smejas Inese.

Inese un Bends tikko ir pārvākušies uz jaunu dzīvokli Priekulē un to jau piepildījuši ar savu seksuālo enerģiju.

"Dzīvoklī es gribētu seksu izjust visās iespējamās vietās. Nereti ir tā, ka gulta nemaz nav tā foršākā vieta seksam. Svarīgi ir justies ērti un lai nekur nekas nespiež, neberž. Gribētu, lai man katru dienu vairākas reizes ir īsts sekss. Lai tad, kad, seksa laikā atverot acis un redzot cilvēku, tu jūti, ka tas ir tavs īstais - bez fantāzijām, jo tava fantāzija jau atrodas tavā acu priekšā un nav jādomā par kaimiņu Jāni vai vēl kādu.

Ir tik patīkami seksot un nefantazēt par citu cilvēku. Ja tā jūties, ir kaifs un tu vari mīlēties ar pilnu atdevi, neapspiest vaidus, nebaidīties elst un neslēpt tos spilvenā. Man ir svarīgi, lai seksa laikā ar mani mans vīrietis nerunā par futbolu vai filmu, ko redzējis, bet redz mani," prāto Inese.

Inese nepārtraukti papildina savu seksuālo odziņu arsenālu, lai Bendu iekvēlinātu vēl vairāk un nebūtu situāciju, ka vakarā nav seksa, jo viņš tēlo nogurumu. "Seksā visu laiku vajag izdomāt jaunas odziņas, parādīt ko jaunu - tādu, ko parasti nedari. Lai vīrietis redz, ka to dari viņa dēļ!

Man liekas, ka būtu ļoti interesanti mīlēties stāvus. Esmu lepna, ka varu brīvi baudīt, nekautrēties no tā, ko vēlos seksā, un būt brīva. Dzīvoju ar kaisli, mīlējos no sirds, esmu lepna par sevi, ka to spēju," priecājas Inese.

Inese vēlas, lai Latvijā būtu TV šovs, kas notiktu lielā stikla būrī, kuru visu laiku filmētu un kuru varētu vērot garāmgājēji vai pat pirkt biļetes, lai skatītos, kā citi dzīvo. "Es varētu seksot arī šādos apstākļos, koncentrējoties uz darbību, kas patīk un sagādā baudu. Tad tu apkārtējos neredzētu, bet, ja kāds grib, lai skatās," smejas Inese.


Komentāri (5)
e: nu kas tie par sūdiem visu laiku par viņu? besī ārā.
08/11/2010 12:29
discover: Šim stāstam laikam gala nebūs!! Bet tiešām cik var rakstīt par to Inesi!!!!
08/11/2010 12:41
laimisk: Ja tas būtu psihiatrijas tēmām veltīts žurnals ...tad O.K. Bet tā ...tiešām lasīt par slimas sievietes seksuālajiem murgiem...Pardon.
Vairāk šeit neiegriezīšos... par to jau mix neskums
08/11/2010 13:04
Ainars: Tev jau nav jalasa viss pec kartas, lasi tikai to kas Tev interese ;p
08/11/2010 13:32
Metodika: www.nauda.do.am
11/11/2010 23:29
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: