Krieviete Zlata spēj ielocīties ledusskapī
Publicēts 10. novembrī, 2010.
Krievijā dzimusī vingrotāja, kura pieņēmusi skatuves vārdu Zlata, pārsteigusi pasauli ar savu lokanību un kļuvusi par vienu no atpazīstamākajām ekstrēmajām akrobātēm pasaulē.

Savu talantu meitene atklājusi četru gadu vecumā, un kopš tā laika viņa darījusi visu, lai šo dabas doto lokanību izkoptu, raksta izdevums The Daily Mail.

 

175 centimetrus garā meitene sver aptuveni 54 kilogramus, un lokanais augums, kā arī ilgie treniņi ļauj viņai veikt visneticamākos trikus, piemēram, ielocīties 50 kvadrātcentimetru lielā kastē.

Pati Zlata medijiem atklājusi, ka savus panākumus viņa guvusi ar smagu darbu - treniņiem jaunā sieviete velta lielāko daļu sava laika, bet ar šoviem viņa viesojusies neskaitāmās vietās dažādās pasaules valstīs.

"Taisīt šos trikus un izlocīt augumu dažādās pozās man šķiet pilnīgi dabiski. Protams, dažreiz kļūst mazliet neērti, kad vienā pozā ir jāpaliek ilgu laiku, kā tas notiek fotosesijās, bet tas ir mans darbs. Es domāju, ka arī cilvēki, kuri vienkārši sēž, pēc ilgāka laika jūtas noguruši un viņu muskuļi sāk sāpēt," skaidrojusi jaunā akrobāte.

Skolas laikā viņa nodarbojusies ar mākslas vingrošanu, bet vēlāk šo sporta veidu pametusi, jo vienaudzes izjutušas skaudību par viņas īpašajām prasmēm un bieži vien šo skaudību izrādījušas visnotaļ agresīvā un netīkamā veidā, kas Zlatu nogurdinājis un viņa savas īpašās prasmes devusies kopt uz cirka skolu.

"Krievijā būt fleksiblam ir laba lieta un tas tiek novērtēts, jo gandrīz ikviens tur nodarbojas ar vingrošanu, bet dažas no meitenēm vienkārši nespēja pieņemt to, cik laba es esmu," stāstījusi jaunā sieviete, kura tagad dzīvo Vācijā.

Ieņemt pozas, kuru veikšana nezinātājam izskatās sāpīga, Zlatai ļauj arī reta fizioloģiska īpatnība - viņas cīpslas ir pietiekami elastīgas, lai ļautu sievietei veikt neticamos trikus.

 


Komentāri (1)
discover: Lokana nepajokam! Ar darbu un nelielu dabas dotu talantu daudz var sasniegt-ko meitene ar ir izmantojusi! Super!
11/11/2010 09:27
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: