Krištianu Ronaldu uzspļāvis operatoram
Publicēts 1. jūlijā, 2010.
Trešdien pēc zaudējuma Spānijai futbola Pasaules kausa ceturtdaļfināla spēlē Portugāles izlases līderis Krištianu Ronaldu (attēlā) nav spējis savaldīt emocijas, un uzspļāvis kādam spēli filmējošam operatoram.

Parasti rezultatīvais Ronaldu, kurš pretēji gaidītajam šajā turnīrā ar īpašiem varoņdarbiem nav izcēlies, neveiksmīgs bija arī spēlē pret Spāniju, kuru Portugāles izlase zaudēja ar rezultātu 1:0.

Šī zaudējuma dēļ portugāļiem čempionāts ir beidzies, un Ronaldu, protams, tas sarūgtināja. Ejot nost no laukuma, viņš agresīvi žestikulēja kāda operatora virzienā, mudinot viņu filmēt uzvaru svinošos spāņus. Kad kamera tomēr netika novērsta no viņa sejas, Ronaldu neizturēja un, demonstratīvi ieskatījies tieši objektīvā, nospļāvās pie operatora kājām.

Talantīgais futbolists par savu nesavaldību, iespējams, saņems sodu no turnīra organizētājiem FIFA, kas parasti pret šādiem pārkāpumiem izturas ļoti bargi. Piemēram, 2008. gadā serbu futbola jaunais talants Slobodans Rajkovičs saņēma 12 mēnešu diskvalifikāciju par spļāvienu tiesnesim.

Jāatgādina, ka Ronaldu arī agrāk uz zaudējumiem reaģējis emocionāli - pēc zaudējuma Francijai 2006. gada Pasaules kausa pusfinālā futbolists izplūda asarās, un, iespējams, tieši tādēļ arī šoreiz pēc zaudētās spēles viņam tika pievērsta pastiprināta uzmanība.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: