Krištopanu meita atrāda jauno draugu
Publicēts 13. jūlijā, 2010.
Aizvadītās nedēļas nogalē Kasparu Krištopanu viņa vadītā kluba Mad House divu gadu jubilejas svinībās bija ieradusies atbalstīt gandrīz visa viņa ģimene, bet vislielāko uzmanību šoreiz piesaistīja Krištopanu ģimenes jaunākā atvase Nikola (attēlā ar draugu), kura vasaras sākumā no Floridas atgriezusies Latvijā.

Ballītē kuplā pulkā bija pārstāvēta Mad House līdzīpašnieka Kaspara Krištopana ģimene - bija ieradusies uzņēmēja mamma Aija Krištopane, māsa Nikola ar draugu Mārtiņu Pauru, brālis Kristaps ar sievu Santu, kā arī līgava TV3 laika ziņu moderatore Maija Rozīte.

Vislielāko uzmanību ballītē izpelnījās Krištopanu ģimenes jaunākā atvase - 17 gadus vecā Nikola, kura ballītē bija ieradusies ar savu jauno draugu Mārtiņu. Meitene, kura vasaras sākumā beidza vidusskolu Floridā, neilgi pēc atgriešanās Latvijā puisi sastapusi kādas draudzenes dzimšanas dienas ballītē, un abu starpā ātri uzplaukušas jūtas, ar kurām Nikola dalījās arī savā Twitter mikroblogā, neslēpjot, ka viņu sajūsmina pamosties blakus "puisim no laukiem". 

 

Nikola 18 gadus veco puisi no Aizkraukles jau paspējusi iepazīstināt ar saviem vecākiem un pārējiem ģimenes locekļiem, un arī ballītes laikā neslēpa savas simpātijas, publiski ar viņu skūpstoties un maigojoties.

Sarunā Kaspars Krištopans atklāj, ka uz ballīti ieradušies tuvākie draugi, klienti un ģimene, kuri tika cienāti ar jubilejas welcome drink. Krištopanu ģimene kluba dzimšanas dienas ballītē bija pašā uzmanības centrā, nevairījās no fotogrāfu uzmanības un laipni pozēja fotokamerām.

"Var teikt, ka puse no lūgtajiem viesiem neieradās, bet tas jau ir tikai normāli, jo šobrīd daudzi klietni ir atvaļinājumos vai arī izbraukuši kādā ārzemju ceļojumā. Taču priecājos par visiem, kuri atnāca, jo man jau liekas, ka jubilejas ballīte bija izdevusies, centāmies, lai klātesošajiem ir interesanti," skaidro Mad House līdzīpašnieks un piebilst, ka visas jubilejā iegūtās dāvanas tiks iestrādātas kluba interjerā.

Kaspars atklāj, ka atšķirībā no otra Mad House īpašnieka Bruno Ivzāna viņš pie bāra letes nestāv, jo nodarbojas ar finansu un organizatoriskajām lietām. "Būt par bārmeni - tas ir ļoti grūts darbs, jo līdzinās "suņa darbam". Bārmenim līdz pat agrai rīta stundai ir jākomunicē ar klientam, pat tad, ja viņš vairs nav īpaši skaidrs. Tieši tāpēc mūsu komandā strādā paši labākie bārmeņi, kurus motivējam arī reiz atvērt savus bārus," stāsta Kaspars.

Uzņēmējs norāda, ka Mad House nevēlas paplašināties un atvērt sāda nosaukuma klubu kādā citā Latvijas pilsētā, jo tad pazustu Rīgas Mad House identitāte, kas ļoti atšķiras no citiem klubiem - gan ar interjeru, gan neparastajām idejām un ballītēm.

Pirms kāda laika Mad House īpašnieki saņēmuši kādu interesantu piedāvājumu no itāļiem par kluba izdveidi Milānā. "Tas bija ļoti interesants piedāvājums, jo itāļi vēlējās kluba atklāšanā investēt savus finansu līdzekļus, bet tas piedāvājums apklusa. Taču, ja būs kāds līdzīgs piedāvājums, noteikti piekritīsim," piebilst Kaspars.

Galerijā ieskats Krištopanu ģimenes līksmošanā kluba Mad House divu gadu jubilejā.


Komentāri (2)
Mērkaķis: džekiņam naudiņa patīk. var redzēt kā šis siekalojās uz tā resnā tauku blāķa.

kā viņa savi diršamcaurumu var atrast? viņai tam ir savi kalpi, vai?
05/08/2010 11:43
Vīrietis: to mērkaķis
Nu tu laikam vēl neesi sievieti tuvumā redzējis un nezini, kas ir resna un kas nē...
Vīriets nav suns - uz plikiem kauliem neskatās.
Smuka meitene.
01/07/2011 19:01
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: