Krūmiņš "Jaunā viļņa" galdiņam tērē 10 tūkstošus
Publicēts 6. jūlijā, 2010.
Strauji tuvojas viens no lielākajiem vasaras notikumiem pašmāju šovbiznesā – jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis -, un festivāla patstāvīgie apmeklētāji jau sākuši iegādāties biļetes uz Jūrmalā notiekošo pasākumu.

Lai gan vēl pavasarī izskanēja runas, ka šogad Jaunais vilnis varētu notikt Sočos, pasākuma organizatori tomēr nolēmuši to rīkot Jūrmalā, un pēc ilgām šaubām un vairākkārtējām viedokļa maiņām tajā piedalīties nolēmis arī maestro Raimonds Pauls.

Paula pierunāšana piedalīties konkursa žūrijā gan nav vienīgā Jaunā viļņa organizatoru problēma - zināmas jukas radījusi arī uzņēmēju cīņa par Dzintaru koncertzāles apsaimniekošanu, jo Jūrmalas dome pagaidām nolēmusi VIP zonas iznomāt pasākumu organizētājiem, kuriem pašiem būs jādomā, kā tās apsaimniekot.

Neraugoties uz radušos situāciju, VIP zonas biļetes jau nonākušas pārdošanā, un regulārais festivāla apmeklētājs, miljonārs Jūlijs Krūmiņš (attēlā), laikrakstam Diena apliecinājis, ka jau rezervējis galdiņu desmit personām uz piecām mūzikas konkursa dienām par desmit tūkstošiem latu.

 

Miljonāru neuztraucot apstāklis, ka minētā galdiņa šobrīd koncertzālē vēl nemaz nav. "Zārks tukšs nepaliks. Tā ir ienesīga vieta. Ja šampanieti, kurš veikalā maksā 4-5 latus, tur tirgo par 200, tad to nišu ieņemt gribēs daudzi," skaidrojis uzņēmējs, kurš Jauno vilni baudīs pie viena galdiņa ar sadarbības partneriem no Šveices un Krievijas.

Konkursa Jaunais vilnis izpilddirektors Igors Jefremovs Dienai norādījis, ka jau tuvākajā laikā viņi paši atradīs VIP zonas apsaimniekotāju. "Lai to izdarītu, laika pietiek. Mēs neesam valsts iestāde, kurai jāievēro sarežģītas iepirkuma procedūras, bet gan uzņēmēji, kuri ātri un efektīvi atlasīs savām kvalitātes prasībām atbilstošāko restorānu," skaidrojis Jefremovs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: