Ksenija Sobčaka uzgleznota ar mēsliem
Publicēts 7. februārī, 2011.
Krievijā atklāts pirmais oficiālais intīmo iepazīšanos klubs Pick Up, un tā atklāšanas pasākumā prezentēta kāda visai neparasta glezna – tajā attēlota "sabiedrības dāma" Ksenija Sobčaka, kura uzgleznota ar vistu mēsliem.

Gleznas autors ir slavenā gruzīnu mākslinieka Zuraba Cereteli skolnieks Georgijs Šilovs, kurš savu darbu nodēvējis Обнаженная натура Ксении Собчак, turklāt, ņemot vērā izejmateriālus, mākslinieks to sauc par ekoloģisko gleznu.

"Kails ķermenis - tas ir skaisti, bet materiāls, no kura glezna radīta, jau tā ir trūdi un pīšļi," krievu presei stāstījis gleznotājs. "Pirms ķerties pie darba, es 40 dienas ieturēju gavēni - "sēdēju" uz viena piena un medus. Tā arī pārtikšu, līdz būšu uzgleznojis visu ciklu."

Sobčakas portrets novietos jaunā kluba VIP zālē, un blakus gleznai ir vēl piecas tukšas vietas - tās, pēc mākslinieka vārdiem, paredzētas Tinai Kandelaki, Annai Čepmenai un citām Krievijā pazīstamām personām, kuras, protams, arī tiks gleznotas ar vistu mēsliem.

Kā informē Krievijas mediji, nauda, ko mākslinieks saņems par oriģinālajām gleznām, tiks pārskaitīta uz dabas aizsardzības fondu, lai palīdzētu Usūrijas tīģeriem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: