Kurusova pirmo reizi strādā "īstu" darbu
Publicēts 26. oktobrī, 2010.
Viena no populārākajām pašmāju dejotājām un dažādu šovu dalībniece Aleksandra Kurusova, sākoties rudenim, izdarījusi nopietnas izmaiņas savā dzīvē un sākusi strādāt kādā Vecrīgas viesnīcā.

"Pirmoreiz mūžā man ir riktīgs darbs kā visiem normāliem cilvēkiem," žurnālam Privātā Dzīve atklājusi dejotāja, kura jau mēnesi strādā Vecrīgas četrzvaigžņu dizaina viesnīcā Avalon Hotel.

 

"Esmu te gandrīz mēnesi. Man jau ir tāds diezgan nopietns vecums - 25 gadi, tāpēc padomāju, ka varbūt tomēr vajadzētu sākt nodarboties ar kaut ko pastāvīgu un tādu, kas sniedz stabilus ienākumus. Darbs televīzijā te ir, te nav, un arī deju studijā daudz nenopelnīsi," lēmumu atrast "īstu" darbu skaidrojusi dejotāja.

"Nekad neesmu strādājusi darbu, kur katru dienu astoņos no rīta jābūt darbā un piecos sešos vakarā jādodas mājās. Pie savdabīgā dienas režīma esmu pieradusi - tagad laicīgi eju gulēt un agri ceļos," izmaiņas savā dzīvē raksturojusi Kurusova.

Jauno darbu Aleksandra apvieno gan ar deju nodarbību pasniegšanu savā un Valda Škutāna kopīgajā deju studijā, gan spēlēšanu izrādē Kailie brieži.


Komentāri (1)
Aleksandra: Puiši, rakstiet man uz e-pastu: aleksandra@hotelavalon.eu
26/10/2010 11:28
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: