Lapzemes galvenais Santa Klauss apciemos Latvijas bērnus
Publicēts 2. decembrī, 2009.
Sestdien, 5.decembrī, Latvijā labdarības vizītē ieradīsies galvenais Santa Klauss no Lapzemes, kurš viesosies pie bērniem Rīgā, Olainē un Ogrē. Ikviens bērns tiek aicināts tikties ar pasaules galveno Santa Klausu!

Viesošanos ar lielajiem dāvanu maisiem Santa Klauss sāks ar sociālās aprūpes centra "Pļavnieki" un Iļģuciema sieviešu cietuma bērnunama un nepilngadīgo cietumnieču nodaļas apmeklējumu.

Ap pusdienaslaiku pasaules galvenais Santa Klauss viesosies Olainē, lai piedalītos pilsētas svētku egles iedegšanā, bet pēc tam Santa Klauss būs sastopams Ogrē.

Plkst.15 Santa Klauss ieradīsies Stacijas laukumā Rīgā, lai iedegtu Ziemassvētku egli un sveiktu īpašos viesus - Tukuma rajona Irlavas bērnunama iemītniekus, kuriem tikšanos ar Santa Klausu un dāvanas sarūpējis "Latvijas Dzelzceļš".

Rīgā Santa Klausa sagaidīšana sāksies jau no plkst.14, kad modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" notiks svētku koncerts. "Rīga Plaza" vadība, atpūtas centra "Fantasy Park", "Olainfarm" un Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas darbinieki ir parūpējušies, lai šajā dienā Olaines novada 30 bērni no maznodrošinātām ģimenēm atpūstos, rotaļātos un tiktos ar Santa Klausu.

Dienas otrajā pusē Lapzemes Santa Klauss viesosies arī Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, kur visiem mazajiem pacientiem tiks pasniegtas dāvanas. Arī AS "Olainfarm" darbinieki slimnīcai būs sarūpējuši dāvanas.

Šogad pasaules galvenais Santa Klauss Latvijā viesosies jau devīto reizi. Pirmā vizīte notika 1999.gadā, kad Santa Klauss tikās ar tā laika prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu. 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: