Ļaundari atkal apzaguši Lauri Reiniku
Publicēts 11. maijā, 2010.
Latvijā populārā dziedātāja Laura Reinika (attēlā) automašīna pēdējo mēnešu laikā jau vairākas reizes cietusi no garnadžu uzbrukumiem – mūziķa Lexus markas automašīnai atkal noskrūvēti sānu spoguļi.

No automašīnu spoguļu zagļiem cietuši daudzi autovadītāji, bet Reinikam saskarties ar šo likstu nācies jau vairākkārt - pirmo reizi spogulīši nozagti pie dziedātāja mājas, bet otro reizi mūziķa automašīna bez spoguļiem palikusi Rīgas centrā.  

Raidījumam Degpunktā Reiniks atzinis, ka viņš nekad nav ticējis, ka nozagtus automašīnas spoguļus izdodas atrast, tāpēc liels bijis mūziķa pārsteigums, kad kādu laiku pēc pirmās zādzības viņš saņēmis zvanu no kriminālpolicijas ar aicinājumu ierasties uz spogulīšu atpazīšanu.

"Man vienmēr liekas, ka spogulīšu zagļus nekad neviens neatrod, bet, kad man piezvanīja kriminālpolicija, es nespēju noticēt savām ausīm," apmierināts ar policijas darbu ir mūziķis, kura spogulīšus palīdzējusi sazīmēt uz tiem uzlīmētā Autonama uzlīme.

Tieši šī iemesla dēļ arī Reiniks visiem autovadītājiem iesaka uz spogulīšiem uzlīmēt atpazīšanas zīmes, lai nozagšanas gadījumā būtu iespējams sazīmēt savu īpašumu daudzo policijas darbinieku atrasto un konfiscēto zagto auto detaļu klāstā.

Diemžēl Reinika prieks par atgūtajiem spoguļiem nav bijis ilgs, jo jau naktī pēc to atgūšanas ļaundari spogulīšus atkal nozaguši.

Mango atgādina, ka šī nav pirmā reize, kad Reinika Lexus automašīna cietusi no ļaundariem - aizvadītā gada rudenī viņa spēkrata degvielas tvertnē tika izurbts pamatīgs caurums, pa kuru no automašīnas zagta degviela.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: