Liepājā noslēdzies "Baltic Beach Party"
Publicēts 26. jūlijā, 2010.
Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas pludmalē risinājās viens no vērienīgākajiem brīvdabas festivāliem Latvijā Baltic Beach Party, kurš šogad atzīmēja savu desmito jubileju, un par godu šim notikumam festivāls ilga trīs dienas.

 Lai gan pirms festivāla tā organizētāji brāļi Mediņi mārketinga nolūkos bija apgalvojuši, ka nākamgad Baltic Beach Party vairs Liepājā nenotiks, festivāla laikā Raivo Mediņš, uzrunājot pasākuma apmeklētājus, bija atzinis, ka to, vai festivāls notiks, "rādīs laiks".

Šogad gan festivāla organizatoriem bija jāsaskaras ar dažādām ķibelēm - piektdien festivāla organizēšanas darbos gāja bojā kāds 20 gadus vecs puisis, kurš palīdzēji tēvam saslēgt elektrovadus, taču pieskāries atsegtiem elektrības vadiem un saņēmis spēcīgu strāvas triecienu, bet sestdienas vakarā spēcīgā negaisa dēļ uz laiku tika pārtraukta pasākuma norise, kā arī sagāzās viena no festivāla skatuvēm, kuras atjaunošana prasīja aptuveni trīs stundas,  

 Protams, arī šajā festivālā policija darbojās pastiprinātā režīmā un kārtībsargu pūles vainagojās panākumiem - pirmajā dienā tika aizturēts kāds 1993. gadā dzimis jaunietis, kurš mēģināja festivāla teritorijā ienest narkotikas, otrajā dienā par narkotisko vielu glabāšanu aizturētas peicas personas, bet pret septiņiem cilvēkiem uzsāktas administratīvās lietas par narkotiku neatļautu apriti. Savukārt sestdien, festivāla trešajā dienā, policija konstatējusi 22 ar narkotikām saistītus pārkāpumus.

Atzīmējot apaļo jubileju, Baltic Beach Party organizētāji bija parūpējušies arī par gana interesantu muzikālo piedāvājumu - skatītājiem bija dota iespēja redzēt gan noslēpumaino igauņu grupas Reigani uzstāšanos, gan vērot Krievijā populārās grupas Zveri uzstāšanos, kā arī plašā klāstā tika piedāvāti pašmāju mākslinieku priekšnesumi.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: