Linda Leen lielās ar ātruma pārsniegšanu
Publicēts 17. septembrī, 2010.
Viena no populārākajām pašmāju dziedātājām Linda Leen (attēlā) publiski atklājusi, ka mēdz pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus – steidzoties darba darīšanās viņa ievērojami pārsniedz ātruma ierobežojumus uz Latvijas ceļiem.

Savā Twitter mikrobloga vietnē Linda aizvadītās nedēļas nogalē ievietoja ierakstu, kurā atklāja, ka ceļā no Rīgas uz Ventspili pārsniegusi ātruma ierobežojumus. "Kurzemes rallijs turpinās: Rīga-Ventspils 1h 30min..aiaiaiiii..;)," raksta dziedātāja, kura jau ilgāku laiku pa autoceļiem pārvietojas ar džipu.

 

Tā kā no Rīgas līdz Ventspilij ir aptuveni 190 kilometri un ceļā ir arī apdzīvotas vietas, ir skaidrs, ka dziedātāja, lai pagūtu nokļūt galamērķī, ir nopietni pārsniegusi atļauto braukšanas ātrumu.

Uz Lindas Leen ierakstu Tvitterī reaģējusi arī rakstniece un žurnāliste Dace Rukšāne, kura dziedātājas rīcību komentējusi ar lakonisku "dullā", bet pati Linda atklājusi, ka kādreiz šāda stila braukšana bijusi ikdiena, kas arī atspoguļojies soda punktos, bet tagad viņa to atļaujoties tikai tad, kad kavē svarīgas darba lietas.

Reklāmas dižgars Ēriks Stendzenieks, kurš arī ir starp dziedātājs vīterošanas sekotājiem, veicot aprēķinus, bija secinājis, ka, lai šādu ceļu veiktu noteiktajā laikā, taisnajos posmos šoferim bijis jābrauc uz 220 kilometriem, bet apdzīvotās vietās ar 140 kilometriem stundā, kā arī izteicis cerību, ka dziedātājai, braucot šādā stilā, galvā bijusi kaska un blakus Bībele.

 

Jāpiebilst, ka tieši Ventspilī dziedātāja šoruden kopā ar ģitāristu Kasparu Zemīti atklās jauno sezonu - 30. septembrī viņa ar koncertprogrammu Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija uzstāsies Ventspils teātra namā Jūras vārti, bet 4. oktobrī sniegs koncertu Liepājas teātrī. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: