Linda Leen pozē "AirBaltic" kalendāram
Publicēts 3. decembrī, 2010.
Viena no Latvijā iecienītākajām aviokompānijām AirBaltic nākamajam gadam radījusi īpašu un atraktīvu kalendāru, kurā lidsabiedrības darbinieku tēlos iejutušies dažādas populārās personas no 12 valstīm.

Starp aviokompānijas kalendārā redzamajiem modeļiem redzami gan Krievijā populārās grupas Mumiy Troll dalībnieki, gan Gruzijas džeza ansamblis The Shin, kā arī vairāki sportisti un populāri mūziķi no citām valstīm.

 

Starptautiskajā projektā kā vienīgā pārstāve no Latvijas uzaicināta piedalīties populārā dziedātāja Linda Leen (attēlā), kura kalendāram fotografējusies visnotaļ pikantas sjuartes tēlā.

Kalendāra veidotāji atzinuši, ka fotosesijās viņi aicinājuši piedalīties "uzlecošās zvaigznes" - dažādu jomu pārstāvjus, kuri savā valstī jau guvuši atpazīstamību, bet tagad strādā pie starptautiska mēroga popularitātes nodrošināšanas.

Fotogrāfijas aviokompānijas kalendāram radījis mākslinieks Aleksandrs Sokolovs, kurš Latvijāa tpazīstamību guvis kā erotiskā foto mākslinieks, fotogrāfiju foni uzņemti lidostas Rīgas teritorijā, bet cilvēki - Sokolova studijā Rīgas centrā, kā arī Maskavā, Helsinkos un Oslo. 

AirBaltic kalendārs 2011. gadam: http://www.istyle.lv/2010/12/01/airbaltic-kalendars-2011-gadam/

Komentāri (1)
Zandis: Šokējoši!
03/12/2010 11:26
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: