Linda Leen uzsākusi jaunas attiecības
Publicēts 12. janvārī, 2011.
Populārā latviešu dziedātāja Linda Leen, kura aizvadītajā gadā pēc vairāku gadu ilgām attiecībām izšķīrās no politiķa Edgara Jaunupa, atklājusi, ka viņas dzīvē ienācis kāds vīrietis un viņa vairs neesot viena.

Intervijā žurnālam Ieva Linda Leen stāstījusi, ka pēdējā pusgada laikā viņa ir sapratusi nepieciešamību taupīt savu enerģiju un to, ka paralēli darbam nedrīkst aizmirst par draugiem, mīļoto cilvēku un citām lietām.

"Pēdējā laikā rīkojos sev neraksturīgi. Brīdī, kad deg termiņi, es paskatos pulkstenī - ahā, astoņi vakarā - un pasaku, ka vairs šodien nestrādāšu. Jā, iespējams, termiņi tiks nokavēti, bet tagad gribu braukt mājās pie sava mīļotā vīrieša, un es to vienkārši daru," par izmaiņām savā dzīvē stāstījusi dziedātāja.

Linda Leen atzinusi, ka viņa uzsākusi jaunas attiecības, bet sīkāk par mīļoto vīrieti stāstīt nevēloties. "Šķiet, esmu kļuvusi mazliet māņticīga. Mēs katrs kādu atrodam, kādu zaudējam. Viss mainās..."

Dziedātāja skaidrojusi, ka pēdējā laikā viņai parādījusies vēlme nodalīt darbu un privāto dzīvi, lai gan agrāk viņai kā publiskai personai tas licies neiespējami.

"Pāris pēdējo mēnešu laikā esmu sapratusi, ka var arī citādi. Un es gribu, lai tā arī paliek, man tā patīk. Gribu saglabāt noslēpumu. (..) Šobrīd man ir sajūta, ka par attiecībām vajag runāt pēc iespējas mazāk, lai enerģija neaizplūst no tā loka, kur tā tiek ļoti saudzēta. Sevišķi, ja attiecībās viss vēl ir pumpurā," atklāti stāstījusi Linda Leen.

Atskatoties uz savām agrākajām attiecībām, dziedātāja nākusi pie secinājuma, ka mīļotais vīrietis parasti ir arī viņas labākais draugs, bet katrs nākamais vīrietis viņas dzīvē ir arvien labāks.

"Acīmredzot šobrīd esmu nopelnījusi cilvēku, ar kuru varu būt es pati un teikt, ko domāju," par jaunajām attiecībām priecājusies Linda Leen, kura arī pārvērtējusi savu attieksmi pret bērnu laišanu pasaulē.

"Kādreiz domāju: man bērnu nebūs vispār. Tagad mana attieksme nav tik strikta. Zinu, ka man kādreiz noteikti būs dēls. Un vēl es zinu, ka noteikti negribu audzināt bērnu viena. Es, visticamāk, labāk atteikšos no šīs domas, nekā būšu vientuļā māte," pārliecināta ir dziedātāja.

Uz jautājumu, kāpēc dziedātāja ir pārliecināta, ka viņai būs dēls, Linda atzinusi, ka dažādas lietas viņai priekšā pasaka intuīcija.

"Šo es zinu skaidri. Turklāt labi zināms, ka sievietes mēdz būt greizsirdīgas uz savām meitām. Tas ir ļoti dabiski, saprotami, taču man no tā bail. Es tā negribu, man tas šķiet briesmīgi, bet cilvēks ir tikai cilvēks. Tāpēc es tiešām labāk vēlos dēlu," nākotnē ielūkojusies populārā dziedātāja.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: