Māsas Kubasovas Kiprā reklamē šņabi
Publicēts 22. septembrī, 2010.
Abas pievilcīgās sabiedrības dāmas un bijušās šova Latvijas princese dalībnieces Diāna un Simona Kubasovas vasaras beigās ilgāku laiku pavadījušas Kiprā, kur ne tikai atpūtušās, bet arī iesaistījušās alkohola reklāmas kampaņās.

Simona nesen atgriezās Latvijā un savā Twitter mikroblogā jau paspējusi atklāt, ka studijas Latvijas Universitātes komunikācijas zinātņu fakultātē viņu jau nogarlaikojušas.

 

"Šogad tikai otro dienu esmu augstskolā, bet jau reāli ir apnicis. Jāmācās tik daudz, it kā būtu sesijas laiks. Un nekādas motivācijas. Kill me!" emocionāli vīterojusi Simona, kura augstskolā izvēlējusies apgūt žurnālistes profesiju.

Arī Diāna ir atgriezusies Latvijā, un abas pievilcīgās māsas, kuras savu sievišķību labprāt demonstrē, piedaloties dažādās fotosesijās un stilīgos tērpos apmeklējot pašmāju burziņus, aizvadītās nedēļas nogalē klātienē vērojušas arī slavenākā latviešu tenisista Ernesta Gulbja spēli, ko Latvijas tenisa mīļotājiem nemaz tik bieži neizdodas baudīt.

Laikā, ko abas latviešu daiļavas pavadījušas Kiprā, viņas piedalījušās arī televīzijas kanāla Fashion TV veidotā reklāmā - šo video materiālu meitenes arī labprāt popularizē visos sociālajos tīklos.

Videomateriāla ar nosaukumu F party drink&F vodka Presentation redzamas peldkostīmos tērptas meitenes baseinā, kuras reklamē vieglos alkoholiskos dzērienus, bet turpinājumā parādās arī māsas Kubasovas, kuras ar mirdzošām vodkas pudelēm rokās ierodas kādā ballītē, pozē kamerām, kā arī prasmīgi jauc kokteiļus no Fashion TV zīmola dzērieniem.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: