Mels Gibsons plānojis dīvainu pašnāvību
Publicēts 4. februārī, 2011.
Skandalozais Holivudas aktieris un režisors Mels Gibsons (attēlā) 2006. gadā rupji apvainoja kādu policistu, bet tagad tapis zināms, ka tādējādi aktieris vēlējies panākt, lai kārtībsargs viņu nošauj.

2006. gadā Gibsons tika pieķerts pie automašīnas stūres alkohola reibumā, bet pēc aizturēšanas viņš rupji apvainoja vienu no policistiem, veltot ebreju izcelsmes kārtībsargam antisemītiskas piezīmes un apvainojot viņa tautiešus visu pasaules karu izraisīšanā.

Lai gan ilgu laiku tika uzskatīts, ka tā ir tikai kārtēja aktiera nesavaldības lēkme, atklājies, ka viņa rīcību toreiz vadīja daudz nopietnāki apsvērumi.

Holivudas scenārists un aktiera tuvs draugs Pīters Biskainds žurnāla Vanity Fair marta numuram atklājis, ka toreiz Gibsons esot cietis no dziļas depresijas un vēlējies nokaitināt policistu, lai viņš ķertos pie ieroča un nošautu likumpārkāpēju.

Pats Gibsons viņam stāstījis, ka vēlas "nāvi no kruķa rokas", jo tolaik uz sabrukšanas robežas bija viņa laulība ar Robinu - par pārmērīgu alkohola lietošanu un sānsoļiem sieva bija laulāto draugu izmetusi no mājām, un Gibsons nespēja samierināties ar ilgās laulības izjukšanu.

Tolaik aktieris juties pilnīgi sagrauts un iztukšots, jo viņš bija zaudējis ne tikai sievu un mājas, bet arī septiņus bērnus. Gibsona draugs atzinis, ka, lai gan tolaik aktieris vēl bijis savas slavas augstumos, tieši 2006. gadā sācies viņa ceļš uz pilnīgu iznīcību.

"Viņš saprata, ka privātajā dzīvē ir piedzīvojis absolūtu krahu. Tāpēc viņš mēģināja izprovocēt policistus un panākt, lai viņi viņu nogalina. Es nedomāju, ka Mela izteikumi bija patiešām antisemītiski. Viņš vienkārši vēlējās, lai šie puiši izvelk stroķus un nošauj viņu," stāstījis Biskainds.

Scenārists kā pierādījumu savai versijai par toreiz notikušo min arī faktu, ka viņš pirms sēšanās pie auto stūres atvadījies no visiem saviem tuvākajiem draugiem. "Esmu pārliecināts, ka tajā naktī viņš gatavojās no mums aiziet," pārliecināts ir Biskainds.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: