Mika Ozoliņa parādus kārto tētis Māris
Publicēts 18. janvārī, 2011.
Režisors Māris Ozoliņš, kurš janvāra sākumā ar dokumentālo filmu Kaupēns debitēja kino režijas lauciņā, ir spiests dzīvot pieticīgāk, jo viņam jāatdod dēla, jaunā režisora Mika Ozoliņa, dzimtenē atstātie parādi.

Jaunākais slavenās latviešu režisoru dinastijas pārstāvis šobrīd atrodas ASV, kur puisis gatavojoties savas otrās filmas uzņemšanai. "Viņam ir ļoti labs scenārijs ar vēsturisku ievirzi, labs producents, un, ja dabūs to aktrisi, par kuru šobrīd sapņo, tad viss būs lieliski," ar dēla gaitām svešumā žurnālam Kas jauns lepojies Māris Ozoliņš.

Kamēr Miks turpina savus mēģinājumus iekarot ASV kino tirgu, viņa tēvs Latvijā kārto dēla atstātos parādus - aizvadītā gada pavasarī tiesa lēma, ka abiem Ozoliņiem Parex bankai jāatdod 160 tūkstošus latu liels parāds, un nokārtot šo parādu slogu uzņēmies Ozoliņš seniors.

Viņš apstiprinājis, ka parāds ir par dzīvokli, ko savulaik Rīgā iegādājās Miks, un tēvs šajā gadījumā bijis galvotājs. "Dēls lūdza galvot, un es darīju to, ko, manuprāt, darītu jebkurš normāls tēvs," skaidrojis Māris.

"Protams, ka paņemtā kredīta dēļ nu esam spiesti dzīvot pieticīgāk, visiem skaidrot, kas un kā, bet savas parādsaistības apzinos," kredīta nastu raksturojis Māris Ozoliņš, kurš pirms gada kopā ar sievu uzsāka jaunu biznesu - viņi Vecrīgā atvēra adīšanas salonu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: