Miķelsons cietumā ievērojami noliesējis
Publicēts 20. augustā, 2010.
Ceturtdienas rītā no Rīgas Centrālcietuma pēc divu mēneša ilga aresta pret drošības naudu tika atbrīvots bijušais A/S Latvenergo vadītājs Kārlis Miķelsons (attēlā), kuru pie cietuma vārtiem sagaidīja viņa sieva Laila, kā arī fotogrāfu un operatoru pūlis.

Notikuma galvenais varonis ar žurnālistiem sarunās neielaidās un savu arestu nekomentēja, bet divi cietumā pavadītie mēneši ietekmējuši Miķelsona veselību - viņš acīmredzami bija notievējis un sirmā bārda sedza iekritušos vaigus.

No cietuma Latvenergo šefs iznesa vairākus maisiņus ar privātajām mantām, kā arī ventilatoru, zaļu paklājiņu un neliela izmēra ledusskapi, un uzreiz pēc iznākšanas metās savas sievas Lailas apkampienos. Vēlāk gan nabagam ventilators no rokām izkrita un saplīsa.

 

Miķelsona laulātā draudzene vīru pie cietuma vārtiem gaidīja jau labu laiku pirms viņa izlaišanas, un, nekautrējoties no sanākušo preses pārstāvju skatieniem un fotogrāfiem, abi tikšanās brīdī neslēpa emocijas.  

Mediji jau informēja, ka trešdien tika savākta tiesas noteiktā drošības nauda 50 000 latu apmērā - Miķelsona, kuru tur aizdomās par naudas atmazgāšanu un dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, atbrīvošanai nepieciešamās summas savākšana viņa ģimenei prasīja nepilnu dienu. 


Komentāri (1)
Mārtiņš: Gan jau tāpatās kā visi pārējie tiks sveikā cauri! Tas jau kartējais pirmsvēlēšanu triks. Gan jau viss palēnām noklusīs un cilvēki par to aizmirsīs un tikai mājās gausīsies, ka lielie vīri var darīt visu, tāpat netiek sodīti, kā jau viss Latvijā-labs piemērs ir Dienvidu Tilts, kur bija visi paraksti par izkrāptajiem 27 milj. (ja nemaldos)/Lembergs u.t.t. Tas saraksts var turpinaties un turpināties :)
20/08/2010 16:03
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: