Mīļotais Parisai Hiltonei uzdāvina Lexus
Publicēts 17. februārī, 2011.
Visai dāsnu dāvanu savai mīļotajai meitenei Parisai Hiltonei (attēlā) uzdāvinājis viņas draugs Sajs Veitss – koši dzeltenais luksusa automobilis Lexus Hiltonei pasniegts sakarā ar Valentīna dienu un viņas 30. dzimšanas dienu, ko bagātā viesnīcu impērijas mantiniece svinēs 17. februārī.

Kā vēsta amerikāņu bulvārprese, dāvana Parisai pasniegta tieši Valentīna dienas rītā, un meitene bijusi ļoti priecīga par dāvanu - viņa sajūsmā staigājusi mašīnai apkārt, to novērtējot vizuāli, kā arī uz īsu brīdi iedarbinājusi aizdedzi.

Aculiecinieki dzirdējuši arī sajūsminātus spiedzienus un redzējuši, kā Parisa apķeras savam puisim ap kaklu un ielas vidū ar viņu bučojas.

Tās pašas dienas vakarā, kā mūsdienu sabiedrībā ierasts, Hiltone ķērās pie tvītu rakstīšanas.

"Tikko atgriezos no romantiskām pusdienām ar savu mīļoto. Viņš man uzdāvināja visskaistāko rubīnu un briljantu kaklarotu. (Šeit teksts tiek pārtraukts, jo tviteris nav domāts pārāk garām emociju izpausmēm.) Es tā dievinu Valentīna dienu! Tas ir tik romantiski un mīļi! Ceru, ka visiem šis vakars ir izdevies," čivināja Hiltone.

Sajs Vatss ir uzņēmējs un vairāku lielu Lasvegasas naktsklubu līdzīpašnieks. Ar Hiltoni viņš sāka satikties pagājušā gada vidū - īsi pēc tam, kad meitene bija izšķīrusies no sava iepriekšējā drauga, beisbolista Daga Reinharda.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: