Mūziķi apvienosies dziesmā akcijas "Paēdušai Latvijai" atbalstam
Publicēts 31. martā, 2010.
Atbalstot akciju "Paēdušai Latvijai" mūziķi apvienojas kopīgai dziesmai "Vai tu mani dzirdi" !

Šobrīd Latvijā ir vairāk nekā 10 000 ģimeņu, kurām nav par ko pabarot savus bērnus... Tādēļ, LNT jau vairāku mēnešu garumā ir iesaistījusies organizācijas Ziedot.lv projektā "Paēdušai Latvijai", katru nedēļu raidījumā "Tautas balss" stāstot par krīzes skartām ģimenēm, par to kā iespējams ziedot, lai cilvēki saņemtu pārtikas pakas un aicinot skatītājus ziedot!

Šonedēļ, atsaucoties LNT radošā direktora un kopdziesmas idejas autora Nika Volmāra aicinājumam, - Latvijā populāri un iemīļoti mūziķi apvienosies, lai kopā iedziedātu Ulda Marhilēviča un Guntara Rača labdarības himnu "Vai tu mani dzirdi" un šādi palīdzētu vākt ziedojumus pārtikas bankai "Paēdušai Latvijai".

Kopdziesmu izpildīs grupas "Musiqq" dalībnieki Emīls un Marats, Liene Šomase, Aisha, Kristīna Zaharova, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Intars Busulis, Ivo Fomins, Uldis Marhilēvičs un Andris Ērglis. Kopdziesmas mūzikas producenta lomu uzņēmies pildīt pats dziesmas komponists Uldis Marhilēvičs.

"Tā nenotiek bieži, kad zvanot mūziķiem visi kā viens piekrīt īstenot kādu kopīgu ideju. Sagaidu, ka dziesmas iedziedāšana izvērtīsies par sirsnīgi caurstrāvotu kopā sanākšanu un, ka Latvijas mūziķu kopīgā dziesma sniegs vēl lielāku stimulu Latvijas paēdušajiem iedzīvotājiem dalīties un palīdzēt krīzes skartajām neēdušajām ģimenēm', saka Niks Volmārs.

Jau šo trešdien, 31. martā, visi mūziķi tiksies "Radio SWH" ierakstu studijā, lai iedziedātu un nodotu vērtēšanai kopīgi iedziedāto dziesmu, kas jau pāris dienas vēlāk būs dzirdama radiostaciju ēterā un filmētu šīs dziesmas videoklipu. Bet svētdien, 4. aprīlī, tieši Lieldienu vakarā visi populārie mūziķi šo dziesmu izpildīs LNT tiešraidē, muzikālā šova "O!kartes Akadēmija" labdarības koncerta ietvaros.

"LNT, Radio SWH un Latvijas ievērojamāko mūziķu iesaistīšanās palīdzības sniegšanā krīzes skartajām ģimenēm ir unikāls notikums un pilsoniski atbildīga rīcība. Īpaši svarīgi tas ir šobrīd, kad daudzām ģimenēm ir sevišķi smagi. Ceru ka "O!Kartes Akadēmijas" svētdienas labdarības koncertam pievienosies arī skatītāji, lai kopā paveiktu brīnumu un palīdzētu daudzām krīzes skartajām Latvijas ģimenēm pabarot savus bērnus," saka "Ziedot.lv" un programmas "Paēdušai Latvijai" vadītāja Rūta Dimanta.

Nedalīsim Latviju paēdušajos un neēdušajos... Dalīsimies.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: