Nataša Koroļova uzlabojusi krūšu formu
Publicēts 21. septembrī, 2010.
Populārā Krievijas estrādes dziedātāja Nataša Koroļova pēc dēla Arhipa piedzimšanas atzinusi, ka dzemdības nedaudz pabojājušas viņas lielisko figūru un krūtis, tāpēc dziedātāja pirmo reizi nolēmusi izmantot plastikas ķirurgu palīdzību.

"Pēc dēla piedzimšanas man, tāpat kā daudzām sievietēm, bija problēmas ar figūru. Ja ar lieko svaru es pati kaut kā tiku galā, tad ar nokarenajām krūtīm gan nācās pamocīties," intervijā žurnālam Тайны звезд atzinusi 37 gadus vecā dziedātāja.

 

"Pirmo reizi publiski atzīstos, bet es izdarīju plastisko operāciju. Un it nemaz to nenožēloju! Galu galā izskatam dziedātājas darbā ir ļoti liela nozīme. Un arī skaistulim vīram blakus gribas izskatīties pienācīgi," stāstījusi Koroļova, kuras otrais vīrs ir striptīza dejotājs Sergejs Gluško, kurš Krievijā pazīstams ar segvārdu "Tarzāns". Iepriekš Koroļova bija precējusies ar komponistu un dziedātāju Igoru Nikolajevu.

Pēc Natašas vārdiem, izšķirties par šādu operāciju viņai nav nācies viegli, jo dziedātāja baidījusies, ka tas nopietni ietekmēt veselību, tomēr viss noritējis gludi.

"Ja tā padomā, tad šādās operācijās nav nekā slikta. Skaistums prasa upurus! Un es nekaunos paziņot, ka, ja būs vajadzība, pēc desmit, piecpadsmit gadiem atkal veikšu plastisko operāciju. Mūsdienu pasaulē tā ir ikdienišķa lieta. Nekā nosodāma es tajā neredzu," stāstījusi Koroļova.


Komentāri (1)
Oskars: Labdien!!!

Es tevi ļoti mīlu.
Sveiciens !!!
01/07/2012 16:04
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: