No talantu šova otrreiz izbalsota Laima
Publicēts 30. martā, 2010.
Pirmdien, 29. martā, no LNT talantu šova O!Kartes akadēmija tika izbalsota Laima Grauda (attēlā), bet viņas vietā uz nedēļu topošajiem dziedātājiem pievienojās pieredzes bagātais mūziķis Andris Ērglis.

Uz izbalsošanas svītras pirmdienas vakarā sēdēja Laima Grauda un Mārtiņš Grunte, kuri svētdienas vakara koncertā bija saņēmuši viszemāko žūrijas un skatītāju vērtējumu, un jau otro reizi no šova bija jāizstājas Laimai. Mango jau ziņoja, ka pirmo reizi Laimai "akadēmija" bija jāpamet 15. martā, bet dienu vēlāk viņai balsošanas laikā notikušo tehnisko ķibeļu dēļ tika dota iespēja šovā atgriezties.

Neraugoties uz otro iespēju, O!Kartes akadēmijas sestajā koncertā Laima saņēma gan skarbu kritikas vērtējumu, gan vismazāko skatītāju atbalstu, un pirmdienas vakarā viņai nācās talantu šova kopmītnes pamest.

Liels bija skatītāju pārsteigums, kad neilgi pēc Laimas izbalsošanas šova telpās ieradās dziedātājs Andris Ērglis, kurš vēl svētdienas vakarā, sēžot svētdienas koncerta žūrijā, ar zemām atzīmēs šokēja topošos dziedātājus.

Neraugoties uz to, ka vēl pirmdien dziedātājs izklaides portālam Mango apgalvoja, ka nepaļausies O!Kartes akadēmijas vadītāja Normunda Rutuļa provokācijai pierādīt, ka viņš ir labāks dziedātājs nekā šova dalībnieki, un skarbi kritizēja talantu šovu norisi Latvijā, pirmdienas vakarā viņš ar lielu čemodānu un mugursomu plecos ieradās šova kopmītnēs.

Ērglis no savas ģimenes - sievas Kristīnes, meitiņas Esteres un dēla Valtera - atvadījies uz nedēļu, un viņa mērķis šovā neesot uzlabot savu dziedātprasmi, ko pats mūziķis vērtē ar stabilām astoņām ballēm, bet gan sniegt padomus un dalīties pieredzē ar topošajiem skatuves kolēģiem.

Mango piedāvā ieskatu svētdienas, 28. marta, O!Kartes akadēmijas koncertā, kurā šova dalībnieki izpildīja maestro Raimonda Paula jaunākās dziesmas.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: