Nosaukta 2010. gada seksīgākā sieviete
Publicēts 13. oktobrī, 2010.
Prestižais žurnāls Esquire ik gadu izvēlas vispievilcīgāko sievieti uz planētas, un šajā gadā gods saukties par visseksīgāko pasaulē ticis pagaidām mazpazīstamajai amerikāņu aktrisei Minkai Kellijai.

30 gadus vecā aktrise, kura filmējas ASV visai populārajā seriālā Friday Night Lights, šaipus Atlantijas okeānam zināma mazāk, lai gan daži skatītāji viņu varētu būt manījuši nelielā lomā izcilajā filmā (500) Days of Summer.

 

Tāpat dzimtenes dzeltenajā presē aktrise izpelnījusies zināmu ievērību ar to, ka viņai ir slavens draugs - New York Yankees beisbola komandas superzvaigzne Dereks Džeters.

Žurnāla novembra numurā Minka sniegusi arī interviju, kurā stāstījusi, ka vēl nebūt nav saslimusi ar zvaigžņu slimību. "Man nospļauties, vai jūs mazgājat grīdas vai tīrāt tualetes. Arī man nav neviena, kas to manā vietā darītu - es pati veicu uzkopšanu tualetē," stāstījusi Minka.

Aktrise neslēpj, ka ceļu uz slavu sākusi kā sanitāre kādā slimnīcā, bet viņas māte bijusi striptīza dejotāja. Savukārt tēvs esot rokmūziķis, kurš reti bijis mājās, jo koncertturnejās spēlējis kopā ar grupu Aerosmith.

Līdz šim žurnāls Esquire par gada seksīgākajām sievietēm atzinis populārās aktrises Keitu Bekinseilu, Skārletu Johansoni, Kristīnu Hendriksu un citas šovbiznesa zvaigznes.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: