Nosaukti seksīgākie mūsdienu ebreji
Publicēts 3. septembrī, 2010.
Ebreju žurnāls Rating publicējis sarakstu "20 most amazing bodies", kurā apkopoti divdesmit seksīgākie mūsdienu izraēliešu ķermeņi. Raksts žurnālā ilustrēts ar puskailām šo slavenību fotogrāfijām.

Divdesmitniekā iekļautas 15 sievietes un seši vīrieši (divi TV vadītāji nākuši "komplektā"), un tajā figurē gan aktieri, gan modeļi, gan dziedātāji, kā arī viens sportists - viens no visu laiku slavenākajiem izraēliešu futbolistiem Iciks Zohars (14. vieta).

 

Saraksta trešajā vietā iekļauta 22 gadus vecā topmodele Dana Frīdera, kura šobrīd ir izraēliešu apģērbu zīmola TNT seja, bet otrajā vietā ir 27 gadus vecā modele un radio raidījumu vadītāja Marina Kavišere, kura gan dzimusi Baltkrievijā. Īstu ažiotāžu ap savu personību un tvirto ķermeni Marina sacēla TV šovā Izdzīvošana, pēc kura Izraēlas prese viņu nodēvēja par "valsts galveno dibentiņu".

Savukārt pirmajā vietā, kā jau pēdējo gadu laikā ierasts gandrīz visos līdzīgos izraēliešu reitingos, iekļauta 25 gadus vecā supermodele Bara Refaeli (attēlā), kura ir nepārspējams Izraēlas sekssimbols un citētākā modes pasaules pārstāve valstī.

Refaeli ar nelieliem pārtraukumiem jau piecus gadus ir kopā ar amerikāņu aktieri Leonardo di Kaprio, turklāt, kā ziņo daži ārvalstu tabloīdi, ir ar aktieri saderinājusies un gatavojas precēties.


Komentāri (2)
Mārtiņš: Rafaeli izskatās tiešām labi, Leonardo ir laba gaume :)
03/09/2010 22:25
Osis: Viņā gan no žīdietes nav pilnīgi nekā - tipiska āriete. :)
05/09/2010 01:33
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: