Noskaidroti Latvijas seksīgākie vīrieši
Publicēts 23. decembrī, 2010.
Brīvdienu žurnāls Vakara Ziņas, tuvojoties gadu mijai, nolēmis veikt aptauju, lai noskaidrotu, kurus no pašmāju populārajiem vīriešiem sievietes uzskata par seksīgākajiem, un šī saraksta pirmajā vietā ierindojies grupas Prāta vētra solists Renārs Kaupers .

Aptaujā, kurā piedalījušās sievietes vecumā no 20 līdz aptuveni 50 gadiem, gandrīz puse no respondentēm par seksīgāko no Latvijas populārajiem vīriešiem atzinušas Latvijas komerciāli veiksmīgākās grupas Prāta vētra solistu, divu dēlu tēvu Renāru Kauperu.

Saraksta otrajā vietā ierindojies Dailes teātra aktieris un uzņēmējs Juris Žagars, bet trešo vietu ieņēmis Žagara kolēģis, Dailes teātra aktieris un seriāla UgunsGrēks zvaigzne Ģirts Ķesteris, kurš nesen kļuvis par Martini reklāmas "seju" Latvijā.

Ceturtajā vietā pašmāju seksīgāko vīriešu sarakstā iekļuvis diriģents Ints Teterovskis, kurš plašāku atpazīstamību ieguva pēc dalības šovā Koru kari, kur viņš pildīja žūrijas komisijas vadītāja pienākumus, bet par piekto seksīgāko vīrieti latviešu sievietes uzskata hokejistu un hokeja kluba Dinamo Rīga kapteini Sandi Ozoliņu, kurš šovasar pameta savu ģimeni, lai uzsāktu attiecības ar bijušo televīzijas dīvu Annu Lieckalniņu.

Seksīgāko vīriešu saraksta sestajā vietā ierindojies Dailes teātra jaunā paaudzes aktieris Lauris Dzelzītis, kurš šogad piedzīvojis vizuālas pārmaiņas un atteicies no saviem pusgarajiem blondajiem matiem, bet saraksta septītajā vietā iekļuvis viens no populārākajiem pašmāju žurnālistiem Jānis Domburs.

Par astoto seksīgāko vīrieti latvietes atzinušas Jaunā Rīgas teātra aktieri Vili Daudziņu, kura lielisko aktierspēli šogad var redzēt ne tikai viņa pastāvīgajā darba vietā, bet arī uz lielajiem ekrāniem jaunākajā latviešu filmā Seržanta Lapiņa atgriešanās.

Seksīgāko vīriešu sarakstu noslēdz vēl viens aktieris - Dailes teātra pārstāvis Intars Rešetins, kurš arī bieži darbojas kā dažādu pasākumu vadītājs, bet saraksta pēdējā vietā ierindots rokmūziķis, grupas Dzelzs vilks solists Juris Kaukulis.



Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: