Noskaidroti Latvijas stilīgākie cilvēki
Publicēts 8. februārī, 2011.
Pirmdien, 7. februārī, Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē norisinājās ikgadējā Baltijas modes federācijas organizētā "Stila un modes balvas" pasniegšanas ceremonija, kurā tika noskaidroti aizvadītā gada stilīgākie pašmāju šovbiznesa darboņi.

Īpaši veidota žūrija, kuras sastāvā bija glancēto žurnālu galvenie un modes redaktori, kā arī pazīstami fotogrāfi, stilisti un žurnālisti, stilīgākos un citādi modes jomā veiksmīgākos pārstāvjus vērtēja 11 nominācijās.

Par stilīgāko aktieri tika atzīts Latvijas Nacionālā teātra pārstāvis Kaspars Zvīgulis, bet Teātra observatorijas aktieris Andris Bulis tika pie kaislīgākā aktiera titula. Aizvadītā gada stilīgākās aktrises balvu no Radio SWH vadītāja Jāņa Šipkēvica rokām saņēma Zane Vaļicka, stila izjūtā pārspējot pārējās šīs kategorijas nominantes Regīnu Razumu un Rēziju Kalniņu.

Par 2010. gada stilīgāko mūzikas izpildītāju žūrija bija atzinusi dziedātāju Ellu jeb Elīnu Fūrmani (attēlā), kura pie šī titula tika otro gadu pēc kārtas. Saņemot balvu no dziedātāja Normunda Rutuļa rokām, Ella atzina, ka viņas stils ir "būt man pašai", kā arī izteica pateicību savai iecienītākajai tērpu māksliniecei Līgai Bangai, kuras darinātā tērpā Ella arī apmeklēja stila balvu pasniegšanas ceremoniju.

Pie stilīgākā dziesmu izpildītāja titula tika dziesminieks Goran Gora jeb Jānis Holšteins, kurš apsteidza Intaru Busuli un Jāni Stībeli, bet par aizvadītā gada stilīgāko mūziķu grupu tika atzīti pandu maskās tērptie Instrumenti.

Pirms tam notikušajā lasītāju balsojumā portālā Delfi par pašmāju stilīgāko mūzikas grupu tika atzīta Prāta vētra - tā kā puiši devušies kārtējā ārzemju braucienā, zvaigznes formas balvu no Delfi vadītāja Arņa Ozola rokām uz skatuves kāpa saņemt Māra Mihelsona dzīvesbiedre Santa Bindemane.

Par aizvadītā gada stilīgāko televīzijas raidījumu vadītāju kļuva LTV7 izklaidējošā raidījuma SeMS vadītāja Ketija Dombrovska, aiz sevis stila un modes izjūtā atstājot pieredzes bagāto Baibu Sipenieci-Gavari un Kristīni Garklāvu, bet par stilīgāko televīzijas raidījumu vadītāju stiprā dzimuma pārstāvju konkurencē tika atzīts raidījuma Kinomānija vadītājs Jānis Strapcāns.

Balvu no Latvijas galvenās blondīnes, uzņēmējas Marikas Ģedertes, rokām saņēma modes māksliniece Natālija Jansone ar komandu - viņus sumināja par aizvadītajā gadā atvērto veikaliņu Riija, kas tika atzīts par veikalu ar interesantāko koncepciju.

Par 2010. gada debitanti modes jomā kļuva jaunā māksliniece Aļona Bauska, zīmola QooQoo radītāja, kura šogad uzņēmusies arī grupas Triānas parks Eirovīzijas tērpu veidošanu, gada modes mākslinieka titulu ieguva Alise Trautmane, zīmola Narciss veidotāja, bet pie 2010. gada topmodeles goda tika Ginta Lapiņa.

Pasākuma vadītāju pienākumus pildīja aizvadītā gada stilīgākais TV darbonis Māris Grigalis un uzlecošā televīzijas zvaigzne Anna Rozīte, bet ar muzikāliem priekšnesumiem skatītājus priecēja populārākais latviešu itālis Roberto Meloni ar dvīņumāsām Drozdovičām, dziedātāja Linda Leen duetā ar Goran Goru, kā arī Normunds Rutulis un "dziedošais policists" Nikolajs Puzikovs.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: