Noteikts Pasaules kausa neglītākais futbolists
Publicēts 8. jūlijā, 2010.
Anglijas izlases futbolists Veins Rūnijs (attēlā) atzīts par šobrīd Dienvidāfrikā notiekošā Pasaules kausa finālturnīra neglītāko futbolistu, bet viņa pārstāvētā Anglijas izlase aptaujā, kuru veicis interneta iepazīšanās serviss BeautifulPeople.com, atzīta par vienu no neglītākajām komandām turnīrā.

Pie neglītajām komandām pieskaitītas arī Šveices, Austrālijas, Serbijas, Ziemeļkorejas un Alžīrijas izlases, turpretī visskaistāko komandu vidū ir Spānijas, Itālijas, Brazīlijas, Francijas, Dānijas un ASV izlases.

"Kopumā visneglītākā tomēr ir Alžīrija, bet Anglija ir tās tuvākā sekotāja. Angļu spēlētājiem gan ir ļoti skaistas sievas un draudzenes, bet tas noteikti ir viņu banku kontu dēļ, kuri padara viņus daudz pievilcīgākus," žurnālistiem stāstījis aptaujas veicēju pārstāvis Gregs Hodžs.

 

Par skaistāko Pasaules kausa spēlētāju aptaujā, kurā piedalījās aptuveni 200 000 cilvēku, atzīts itālis Fabio Kanavaro, bet otrajā un trešajā vietā ierindojušies spāņi Fernando Toress un Davids Vilja.

Pēc respondentu domām, no Anglijas komandas tikai vārtsargs drīkstētu pievienoties iepazīšanās vietnei BeautifulPeople.com, kurā drīkst reģistrēties tikai cilvēki, kurus par pievilcīgiem atzinuši citi tās lietotāji.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: