Noticis plikņu brauciens ar ragaviņām
Publicēts 23. februārī, 2011.
19. februārī nelielajā Vācijas pilsētiņā Braunlāgē noticis kārtējais pasaules čempionāts braukšanā ar kamaniņām, kura dalībnieki ir vai nu pilnībā kaili, vai ar pavisam niecīgām apģērba skrandiņām, bet obligāts noteikums ir drošības ķiveru izmantošana.

Šogad čempionāts piesaistījis rekordlielu skatītāju skaitu - uz plikņiem noraudzīties bija ieradušies 17 000 interesentu, savukārt pašām sacensībām bija pieteikušies bija 400 dalībnieki, no kuriem finālam organizatori izraudzījās 30 atbilstošākos.

 

Čempionātā piedalījās gan sievietes, gan vīrieši, un dalībniekiem uz ātrumu bija jāveic 90 metrus garš nobrauciens pa lēzenu nogāzi. Par sacensību uzvarētājām kļuva trīs sieviešu komanda, kas pārstāvēja vietējo viesnīciņu, un viņas tika pie naudas balvas 1000 eiro apmērā.

"Mums bija pieteikušies dažādu vecumu, izmēru un figūru dalībnieki. Tās ir ļoti azartiskas sacensības, bet mums vislielāko baudu sagādā rūpīga fotofiniša attēlu pētīšana," Vācijas presei stāstījis sacensību organizētājs Tobiass Vannemakers, kurš izteicis prognozi, ka nākotnē šīs sacensības varētu apmeklēt vēl vairāk interesentu.


Komentāri (3)
Zandis: Šokējoši!
24/02/2011 20:23
Uldis: Žēl, ka Latvijā nekas tāds nenotiek, es notiekti aizietu paskatīties, domāju, ka skatītāju būtu ļoti daudz un sals nebūtu tam sķērslis. Kaut gan jaatzīst uz slēpošanas vai tamlīdzīgam sacensībam mani par skatītaju nedabūt.
25/02/2011 22:26
Rezervesana: Lūk, tā ir īsta sporta! :)))
09/03/2011 13:10
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: