Olga Rajecka no TV3 saņēmusi 172 Ls
Publicēts 10. janvārī, 2011.
Decembra nogalē vairāki TV3 veidotā šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas dalībnieki izklaides portālam Mango atklāja, ka viņi nav saņēmuši solīto naudu no balsojuma procentiem. Tagad šova veidotāji savas saistības izpildījuši, bet mūziķi atzinuši, ka samaksa ir pārlieku niecīga.

Īsi pirms Ziemassvētkiem vairāki Dziedi ar zvaigzni dalībnieki - Olga Rajecka, Artis Robežnieks, Aija Dzērve un Aivars Brīze - neslēpa savu sašutumu par šova veidotāju izvairīšanos no viņiem pienākošās naudiņas samaksas, kā arī izteica visai pesimistiskas prognozes un apšaubīja, vai jebkad saņems samaksu par piedalīšanos šovā.

Decembra beigās nauda dalībnieku kontos tomēr pārskaitīta, bet dziedātāji pauduši neizpratni par niecīgajām summām, ko saņēmuši - no katra balsojuma zvana 15 santīmu vērtībā pusei vajadzēja nonākt TV3 kasē, bet pusei - šova dalībnieku kontos, tomēr atsevišķi dalībnieki šaubās, vai tā ir noticis.

Viena no spilgtākajām šova dalībniecēm - dziedātāja Olga Rajecka - izdevumam Vakara Ziņas atzinusi, ka runām par negodīgumu nav pamata, taču "pazemojoši, ka saņemam tik maz", jo Rajecka par divu mēnešu dalību šovā saņēmusi tikai 172 latus.

"Protams, ir nedaudz smieklīgi, ka divu mēnešu darbu novērtē tik maz, bet nauda šajā gadījumā man nebija svarīga," uzsvēra Rajecka un pauda personīgo viedokli, ka balsojumos iekasēto naudu drīzāk vajadzētu novirzīt kādai labdarības akcijai.

"Es nevienā šovā neesmu piedalījusies ar mērķi nopelnīt naudu. Rallija zvaigznēs man bija izaicinājums braukt ar sporta mašīnu, Koru karos piedalījos labdarības vārdā, Trakajā skrējienā galvenais bija iespēja ceļot un pārbaudīt sevi, veicot dažādus uzdevumus. Šajā šovā piekritu piedalīties, jo man bija vēlme padziedāt kopā ar Vari Vētru," stāstīja dziedātāja.

Tam, ka no TV3 saņemtā summa bijusi aizdomīgi maza, piekritis arī dziedātājs Atis Auzāns. "Interesanti, ka televīzija patur noslēpumā precīzu balsojumu skaitu katrā nedēļā. Līdz ar to mums nav iespēju pašiem aprēķināt, vai saņemtā summa ir atbilstoša," norādīja Auzāns.


Komentāri (1)
Zirgagalvaspilsēta: ""Es nevienā šovā neesmu piedalījusies ar mērķi nopelnīt naudu. Rallija zvaigznēs man bija izaicinājums braukt ar sporta mašīnu, Koru karos piedalījos labdarības vārdā, Trakajā skrējienā galvenais bija iespēja ceļot un pārbaudīt sevi, veicot dažādus uzdevumus. Šajā šovā piekritu piedalīties, jo man bija vēlme padziedāt kopā ar Vari Vētru," stāstīja dziedātāja."

Bet par ko tad tu cepies, Oldziņ? Pretrunās nonāc tā kā....
11/01/2011 00:28
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: