Ozols reperu boksa mačā traumējis roku
Publicēts 2. novembrī, 2010.
Piektdienas vakarā Sapņu fabrikā muzikālā cīņas mākslas šovā Revenge Time 2010 boksa ringā tikās hiphopa mākslinieki Gacho jeb Gatis Irbe un Ozols jeb Ģirts Rozentāls (attēlā), kurš izrādījās vājāks un arī revanša cīņā zaudēja savam pretiniekam.

Sarunā Ozols atklāja, ka cīņas laikā viņu piemeklējusi neliela ķibele. "Mača laikā notika kas tāds, kas līdz šim man nekad nebija gadījies - labā roka sāka lidot ārā no pleca, tāpēc es īsti nevarēju darboties tā, kā bija iecerēts," skaidro Ozols.

 

Viņš arī pastāstīja, ka cīņas laikā viņam rokas dēļ vienu brīdi licies, ka maču nāksies pārtraukt, par ko gan nevienam neesot teicis, tomēr mūziķis vīrišķīgi nolēmis cīņu turpināt.

Otrā divas minūtes garā raunda laikā Ozols guva vēl vienu traumu - viņam tika pārsista galva un brūce sāka asiņot. "Gacho man ar elkoni trāpīja pa galvu, bet tas nebija nekas nopietns un manu sniegumu noteikti neietekmēja," skaidro Ozols.

Uz jautājumu, vai viņam pēc cīņas nav bijusi nepieciešama mediķu palīdzība, mūziķis atbild noliedzoši, un atzīst, ka trauma neesot bijusi tik nopietna, lai par to satrauktos.

Komentējot rezultātu un sava pretinieka uzvaru, Ozols pauž uzskatu, ka viņa zaudējums nemaz tik viennozīmīgs nav bijis. "Gan manas, gan apkārtējo domas dalās, jo tā punktu skaitīšana īsti skaidra nebija. Es gan daudz ko nesapratu, tāpēc arī baigi neiedziļinājos," stāsta mūziķis, kurš tomēr ar savu cīņu ir apmierināts.

"Es izdarīju visu, ko varēju, un uzskatu, ka viss bija kārtībā. Ja Gacho uzvarēja, tad tā tam arī bija jānotiek," klāsta Ozols. Zaudējums viņu neesot sarūgtinājis vai apbēdinājis, un mūziķis pēc traumas sadziedēšanas nolēmis turpināt boksa treniņus.

"Ir bišķiņ jāatiet tagad. Roka ir izsista no sliedēm. Es vēl tagad neko īsti nevaru pacelt. Kad trauma sadzīs, atsākšu treniņus, bet par to, vai vēl trešo reizi tikšos ar Gacho ringā, ir pāragri spriest," komentē Ozols.


Komentāri (1)
Mārtiņš: Izsista roka :D Pēc cīņas repera rokās kustējās labi-Ozola stilā :D Lai kā arī nebūtu Ozols cīņu zaudēja. Gacho cīnās gudrāk par Ozolu..
02/11/2010 23:37
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: