Pa logu izkritis slavens franču modelis
Publicēts 22. jūnijā, 2010.
ens no pasaules populārākajiem modeļiem Toms Nikons (attēlā) nomiris, tikai vienu dienu pirms vīriešu modes nedēļas sākuma izkrītot pa sava Milānas dzīvokļa logu. Izmeklētāji izvirzījuši versiju, ka 22 gadus vecais modelis izdarījis pašnāvību nelaimīga mīlas sakara dēļ.

Aizgājēja draugi stāsta, ka pēc šķiršanās ar mīļoto, kas notikusi tikai nedēļu iepriekš, puisis kritis dziļā depresijā. Tomēr Nikona uzvedība neesot izraisījusi nekādas aizdomas par tuvojošos traģēdiju, un viņa dzīvoklī arī nav atrasta atvadu vēstule.

Par spīti depresijai, Nikons turpinājis strādāt kā vienmēr, un tikai dažas stundas pirms nāves piedalījies Versace apģērbu modeļu izmēģinājumā. "Viņš pie mums uzvedās mierīgi un kārtīgi. Viņš bija jauks puisis, un mēs nekādi nevaram saprast, kādēļ viņš šādi rīkojās," prese citēVersace modes nama galvu Donatellu Versači.

 

Nikons savas īsās dzīves laikā jau bija paspējis strādāt pie tādiem modes pasaules grandiem kā Hugo Boss, Luis Vuitton un Burberry.

Par spīti traģēdijai, Milānas vīriešu modes nedēļa tomēr notiks, kā plānots. Organizatori gan iecerējuši tajā ar labiem vārdiem pieminēt aizgājēju.

Nikona nāve ir jaunākā traģēdija veselā virknē pašnāvību, ko pēdējā laikā izdarījuši gados jauni modeļi un modeles. Aizgājušā gada novembrī 20 gadus vecā korejiešu modele Daula Kima pakārās savā Parīzes dzīvoklī, bet šī gada aprīlī 24 gadus vecais amerikāņu modelis Ambrozs Olsens tika atrasts miris savā mājā Ņujorkā.


Komentāri (2)
Pēteris: atbrīvoties no nomācošām domām!
22/06/2010 12:49
Harijs: tāds mīkstais
22/06/2010 14:05
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: