Par māsām Kubasovām ziņo Kipras prese
Publicēts 8. septembrī, 2010.
LNT šova Latvijas princese dalībnieces - māsas Simona un Diāna Kubasovas (attēlā) - šajā vasarā lielākoties uzturējušās ārzemēs, un arī šobrīd māsas devušās uz saulaino Kipru, kur filmēsies turku dziedātāja Serdar Ortaç jaunajā videoklipā, kā arī sižetā TV kanālam Fashion TV.

Simona stāsta, ka šobrīd ar māsu Diānu atrodas Kiprā. "Uz šejieni atbraucām, lai filmētos turku slavenā dziedātāja Serdar Ortaç jaunajā videoklipam, kā arī filmējamies pasaules slavenajam televīzijas kanālam Fashion TV. Visu laiku šeit notiek fotosesijas un filmēšanas. Piedalījāmies arī vienas smaržu reklāmas fotosesijā," stāsta Simona.

 

Simona un Diāna ir sajūsmā, ka Kiprā viņas dzīvo skaistā pieczvaigžņu viesnīcā Cratos Premium. "To tikai nesen pirms trim nedēļām atklāja. Tā kā šeit beidzas ramadāns, kad no saullēkta līdz saulrietam ir aizliegts ēst, dzert un līksmoties, tad no trešdienas, 8. septembra, viesnīcā līdz pat 12. septembrim notiks liela ballīte, uz kuru būs ieradušās dažādas pasaules zvaigznes. Būs arī slavenākā turku dziedātāja Tarkana koncerts," atklāj Simona.

Abas māsas jau izpelnījušās arī vietējās preses uzmanību. Kādā no nakts ballītēm Kiprā iznākošās avīzes KIBRIS fotogrāfs iemūžinājis abas māsas, kuras uzmanību piesaistījušas ar filmēšanos Serdar Ortaç jaunajā vodeoklipā.

Simona savā sociālajā saziņas vietnē Twitter arī atklājusi, ka Kiprā viņai ir neliels ieradums nakts laikā apēst kādu tīģergarneli vai burgeru ar frī kartupeļiem.

Abas māsas Latvijā plāno atgriezties 13. septembrī, jo Simonai jau ir atsākušās studijas Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes komunikācijas zinātnes bakalaura programmā, bet Diānai jāvada savs bizness - četrkājaino mīluļu salonu tīkls Lilly Pet Boutique.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: