Parisa Hiltone sākusi audzēt muskuļus
Publicēts 14. februārī, 2011.
Amerikāņu ballīšu karaliene Parisa Hiltone (attēlā) savus pielūdzējus pārsteigusi ar īpaši muskuļotu augumu, kas veidots ar speciāli kultūristiem izstrādātu vingrojumu programmu un diētu, ziņo izdevums The Daily Mail.

Kultūrismam līdz šim ļoti sievišķīgā būtne pievērsusies sava mīļotā vīrieša Saja Veitsa ietekmē - 35 gadus vecais vīrietis ir nopietni aizrāvies ar fitnesu un arī Parisu iepazīstinājis ar kultūrisma pamatprincipiem.

Lai tiktu pie atbilstošas muskuļu masas, Parisa ne tikai nododas intensīviem treniņiem un svaru cilāšanai, bet arī ievēro 3500 kaloriju diētu un dzer īpašu kultūristiem radītus proteīna kokteiļus. 

Draudzenes centienus atzinīgi novērtējis arī viņas mīļotais vīrietis un iedvesmotājs - kāds labs pāra paziņa izdevumam Grazia atzinis, ka Parisa ļoti vēlējusies mainīt savu tēlu un uzlabot fizisko formu.

"Iesākumā viņa nejutās pārliecināta, un bija vajadzīgs laiks, lai viņa pierastu, bet tagad Parisa mīl savu jauno ķermeņi. Arī Sajs to mīl un visu laiku runā par to, cik krāšņs tas ir," stāstījis informators.

Savu pāris mēnešu laikā uzlaboto augumu ar daudz izteiktākiem roku un kāju muskuļiem skandalozā jaunkundze jau paspējusi arī atrādīt plašākai publikai Sanpaulu modes nedēļas laikā aizvadītajā nedēļā.

Manīgo ārvalstu žurnālistu ausīs gan nonākušas ziņas, ka nereti sieviete sevi par stingrā režīma ievērošanu attalgo ar hamburgeriem un citām uzkodām fast food ēstuvēs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: