Patmalniece rūpējas par savām krūtīm
Publicēts 3. novembrī, 2010.
15. oktobrī onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība Dzīvības koks un elektronikas ražotājs Samsung aizsāka vērienīgu labdarības kampaņu, kas aizsākta ar mērķi atbalstīt krūts vēža pacientu psihosociālo rehabilitāciju visā Latvijā.

Modes māksliniece Elita Patmalniece (attēlā), kura atbalsta akciju cīņai pret krūts vēzi Latvijā, atzīst, ka Latvijā sievietes nereti slimo, jo viņām vienkārši neatliek laika, lai rūpētos par sevi.

 

"Šobrīd ir grūta dzīve - lielākoties sievietes seko ģimenei un rūpējas par vīru un bērniem, bet sev laika neatliek," sarunā stāsta Patmalniece.

Viņa pati gan valsts apmaksātās pārbaudes apmeklējot un par savu veselību rūpējoties, tomēr neuzskata, ka cilvēka veselība tiešā veidā atkarīga no šādām pārbaudēm.

Kā piemēru modes māksliniece min slaveno amerikāņu aktieri Maiklu Duglasu. Augusta vidū plašsaziņas līdzekļos parādījās ziņas, ka viņam konstatēts kakla vēzis, turklāt atkārtotas analīzes uzrādīja, ka slimība ir ielaista.

"Vienu dienu tu esi vesels, bet nākamo - jau slims. Arī Duglass noteikti gāja pārbaudīties, bet..." stāsta Patmalniece un attiecīgi secina, ka "viss ir Dieva rokās".


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: