Penelope Krusa laidusi pasaulē mazuli
Publicēts 26. janvārī, 2011.
Priecīgas vēstis vienas dienas laikā sasniegušas lielisko spāņu aktieri Havjēru Bardemu: 25. janvāra rītā par darbu filmā Biutiful viņš tika nominēts "Oskara" balvai kā gada labākais aktieris, bet pēcpusdienā viņa sieva – skaistā spāņu aktrise Penelope Krusa – laida pasaulē abu pirmdzimto mazuli.

Kā vēsta spāņu laikraksts El Pais, 36 gadus vecās aktrises bērniņš piedzimis Cedars Sinai slimnīcā Losandželosā, bet ne mazuļa dzimums, ne viņa vārds (ja tāds jau izvēlēts) pagaidām netiek izpausts.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka Krusa un Bardems apprecējās pagājušā gada vasarā savu draugu mājās Bahamu salās. Abi kopā spēlējuši trīs filmās - spāņu filmās Jamon, Jamon un Carne tremula, kā arī Vudija Allena filmā Vicky Cristina Barcelona, kuras uzņemšanas laikā abi kļuva par pārīti.

Gan Krusai, gan Bardemam šīs bija pirmās laulības. Bardems ilgi saglabāja savu vecpuiša statusu, neapprecēdamies desmit gadus ilgajās iepriekšējās attiecībās. Savukārt Krusa bez precēšanās trīsarpus gadus bija kopā ar aktieri Tomu Krūzu, bet pēc tam ar citu aktieri - Metjū Makkonaheju.

Kas attiecas uz profesionālo darbību, Krusai ir divas "Oskara" nominācijas un viena statuete (kā labākajai otrā plāna aktrisei filmā Vicky Cristina Barcelona), savukārt Bardems līdz šim bija nominēts "Oskaram" par filmu Before Night Falls, bet ieguva to par lomu filmā No Country for Old Men.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: