Peru miris dzeršanas konkursa uzvarētājs
Publicēts 10. septembrī, 2010.
Peru no saindēšanās ar alkoholu nomiris konkursa "Kurš izdzers vairāk mani" uzvarētājs. 50 gadus vecs vīrietis par uzvaru saņēmis 50 dolārus, atnācis mājās un nomiris, turklāt vēl ar alkoholu nopietni saindējušies pieci citi konkursa dalībnieki.

Neparastais konkurss, kas izvērsies par traģēdiju, noticis ar Čakabambas pilsētas atbalstu, kas atrodas aptuveni 400 kilometrus uz ziemeļiem no Peru galvaspilsētas Limas.

Uzvarētājs izdzēris trīspadsmit stiprus kokteiļus, kas bija sajaukti uz vietējā cukurniedru šņabja bāzes. Bez minētās naudas balvas peruāņu varonis tika apbalvots ar skaļām ovācijām, tomēr nonācis mājās viņš sajutās pavisam nelāgi un drīz vien nomira. Pārējie cilvēki, kas saindējās ar alkoholu, paspēja izsaukt medicīnisko palīdzību.

Peruāņu žurnālisti uzskata, ka skandalozā notikuma dēļ Čakabambas mērs varētu šķirties no sava amata, un arī prokuratūra jau ieinteresējusies par šo konkursu.

Pēdējā laikā sacensībās īsti vīri nevēlas piekāpties saviem pretiniekiem - nesen saunā sēdēšanas čempionātā Somijā ar letālu iznākumu uzvarēja kāds ļoti siltumizturīgs krievs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: