Piecas kaitinošākās Krievijas slavenības
Publicēts 18. martā, 2011.
Starp šovbiznesa jomas pārstāvjiem ir neskaitāmas personas, kuras ne tikai nodarbojas ar savām tiešajām radošajām izpausmēm, bet sabiedrības uzmanību cenšas iekarot arī citos veidos, un šajā sakarā aģentūra Interfax sastādījusi apnicīgāko, kaitinošāko un nogurdinošāko Krievijas zvaigžņu sarakstu.

Šī saraksta pirmajā vietā ierindots par Krievijas "popmūzikas karali" dēvētais dziedātājs Filips Kirkorovs, kurš krievu tautas antipātijas ieguvis ar savu nepārspējamo talantu regulāri iekulties dažādos skandālos - aizvadītā gada ziemā viņš iekaustīja kādu sievieti, 8. martā pamanījās apvainot visas Krievijas sievietes un Sanktpēterburgas komunistus, bet viņa iedomība un agresīvā attieksme pret līdzcilvēkiem jau sen kļuvusi par leģendu Krievijas šovbiznesa aprindās.

Savas "zvaigžņu slimības" dēļ Kirkorovs arī pamazām zaudē popularitāti - lai gan zāles viņa koncertos vēl aizvien ir pārpildītas, jaunās paaudzes klausītāju vidū šis savdabīgais kungs lielā cieņā vis neesot.

Kaitinošāko Krievijas zvaigžņu saraksta otrajā vietā ierindojies dziedātājs Dima Bilans. Lai gan Bilans ir vienīgais Krievijas mākslinieks, kurš šo lielvalsti starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija pārstāvējis divas reizes un guvis labus panākumus - 2006. gadā ar dziesmu Never Let You Go viņš izcīnīja otro vietu un 2008. gadā ar dziesmu Believe tika atzīts par konkursa uzvarētāju -, tautas mīlestību viņš nav ieguvis.

Visbiežāk Bilanam tiek pārmests talanta un balss trūkums, kā arī kritiski vārdi veltīti viņa dzīvesveidam, kas vairāk atgādinot nenobrieduša puisēna uzvedību.

Saraksta trešajā vietā ir "ballīšu karaliene" un TV "seja" Ksenija Sobčaka, kurai tiek pārmesta gluži vai slimīgā vēlme nepārtraukti atrasties sabiedrības uzmanības degpunktā. Tiesa gan, pati Sobčaka nesen kādā intervijā sabiedrības kritisko attieksmi skaidroja ar to, ka cilvēki gluži vienkārši viņu apskauž par panākumiem un bagātību.

Par ceturto kaitinošāko slavenību Krievijā atzīts ekstravagantais zvaigžņu stilists Sergejs Zverevs, kurš izmēģinājis spēkus arī kā dziedātājs. Šajā personā cilvēkus kaitinot pilnīgi viss - gan viņa dīvainā frizūra un ģērbšanās maniere, gan par "glamūra karali" dēvētā vīrieša runasveids, iedomība un citas rakstura īpašības.

Kaitinošāko Krievijas zvaigžņu pirmo piecinieku noslēdz reperis Timatijs - vairums krievu ir pārliecināti, ka šis "zelta puisēns" uz skatuves nonācis, tikai pateicoties savu vecāku bagātībai, un šādi nepelnītās veiksmes stāsti parasti kaitina vienkāršo tautu. Tāpat Krievijas iedzīvotājiem ne visai simpātiska liekas puiša aizraušanās ar ārvalstu kultūru produktiem un anglicismu lietošana vietā un nevietā.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: