Polijā puskailas meitenes reklamē zārkus
Publicēts 8. novembrī, 2010.
Kādā Polijas bēru pakalpojumu firma nolēmusi savu produkciju reklamēt, izveidojot visnotaļ piedauzīgu kalendāru, kurā pie uzņēmuma ražotajiem zārkiem pozē pieticīgi ģērbtas skaistules nerātnās pozās.

Bēru organizētāju firmas Lindner pārstāvji atzinuši, ka šādā veidā viņi ne tikai vēlējušies piesaistīt uzmanību saviem pakalpojumiem un produkcijai, bet arī ļaut cilvēkiem uz nāvi un visu ar to saistīto paraudzīties no nedaudz citas puses.

 

Veidojot kalendāru, mākslinieki ietekmējušie no Holivudas klasikas - Džeimsa Bonda filmām, leģendārā kinodarba par mafiju The Godfather un citām.

"Kalendārā ir mēģināts radīt Holivudas noskaņu, tikai no nedaudz tumšākas puses," jaunā gada kalendāru raksturojis uzņēmuma pārstāvis.

Kalendāra tapšanā piedalījušās profesionālas modeles no Lielbritānijas, Vācijas un Polijas, bet šī neparastā reklāmas izdevuma parādīšanas, protams, ne pa jokam saniknojusi katoļticīgos poļus, kuriem tā šķiet svētuma zaimošana.

"Tas ir bezgaumīgi un šokējoši. Nāve nav seksīga, un tas, kā šis notikums ir parādīts kalendārā, ir, maigi sakot, uztraucoši," mākslinieku veikumu kritizējis kāds Varšavas mācītājs.

Šī nav pirmā reize, kad poļu uzņēmums Lindner savu produkciju reklamējis netradicionālā veidā - arī pērn viņi izdevuši kalendāru ar zārkiem un puskailām meitenēm, kas pārdots vairāk nekā 3000 eksemplāros, bet šogad firmas pārstāvji cer uz vēl labākiem rezultātiem. 


Komentāri (1)
discover: Man tas liekas interesants piegājiens.. Ja viņi pārdeva pagāšo gadu 3000 šāda veida kalendārus, tad tas nozīme ka vēl citiem kā man tā liekas laba ideja!
08/11/2010 12:36
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: